Drag queen-t tettek meg egy általános iskola igazgatójának

Oklahoma egy általános iskolájának élére drag queen igazgatót neveztek ki — a tanfelügyelő azonnali menesztésre szólította fel az intézményt.

A tanfelügyelő felháborítónak tartotta az esetet és úgy nyilatkozott, hogy ez nem fér bele az oklahomai értékrendbe. A férfi elmondása szerint a szülők nap mint nap panaszkodnak, hogy a gyermekeket a woke és gender ideológiákkal szembesítik az oktatási intézményben.

Az oklahomai John Glenn Általános Iskola igazgatója, Shane Murnan egy drag queen, akit „Shantel Mandalay” néven emlegetnek, művésznevén Facebook-oldalt is üzemeltet. Közösségi oldaláról kiderül, hogy nőnek öltözve több alkalommal olvasott kisgyermekeknek, valamint a „The Boom” nevű éjszakai klubban dolgozott drag queen-ként.

Forrás: Facebook/Shantel Mandalay

A tanfelügyelő véleménye szerint

a gender-ideológia integrálása az oktatásba egy nagyobb baloldali marxista program része,

amely során összertörik a gyermekek elméjét és szétzilálják a családokat, mivel az iskolában kapott ideológia miatt a diákoknak szembe kell nézniük a szüleikkel. A férfi elmondása alapján az iskolákba beszivárgott agymosás úgy fordítja a gyermekeket a szülők ellen, hogy a diákokkal elhitetik, hogy megváltoztathatják a névmásaikat és szabadon megválaszthatják a nemüket, amelyre otthon a szülők felháborodnak, de a gyermekek az iskolában kapott világnézet (baloldaliság) mellett fognak kiállni — ezzel kreálva demokrata szavazókat.

„Egyetlen szülő sem akarja a gyerekeit iskolába küldeni azzal a tudattal, hogy bármilyen minőségben ki lehet téve ennek a radikális gender-elméletnek” – fogalmazott a tanfelügyelő.

A drag queen igazgatót korábban megvádolták gyermekpornográfiával. A vádakat végül elvetették, mert nem lehetett bizonyítani, hogy a képek 18 éven aluli személyekről készültek.

Forrás: foxnews.com

A címlapkép forrása: Facebook/Shantel Mandalay

Iratkozzon fel hírlevelünkre