Több mint kínos – Az Action for Democracy a CÖF logójával illusztrálja az általa támogatni kívánt Hungarian Civil Uniont

Az Action for Democracy a CÖF logójával illusztrálta eredetileg a Hungarian Civil Uniont. A magyar szervezetet másik kettő mellett fogja támogatni a 2023/24-es évben. 

Gerzsenyi-Raczkó Tímea a Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet a kínos tévesztésre:

Nem tudom mennyire van képben Korányi Dávid, az Action for Democracy elnöke és ügyvezető igazgatója, de a Hungarian Civil Union (HCU) nem azonos a CÖF-fel…

– fogalmazott a riporter. Hozzátette, úgy tűnik némi hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis a CÖF logójával sikerült illusztrálniuk a Hungarian Civil Union (HCU)-t a saját közleményükben.

Csak kérdezem, ilyen “pontos és naprakész” híreket kapnak majd a magyar 10 éven felüli gyermekek is a KisPolgár mobil alkalmazásban? 

– írta, majd hozzátette, arról nem szól a közleményük, hogy a Jelen hetilap “bookazin”-jával együtt mennyi pénzt ölnek ezúttal ebbe a három kezdeményezésbe.

Az Action for Democracy azóta korrigálta a tévesztést, de a posztban jól látszik a kimentett kép az eredeti dokumentumból.

Címlapkép: Korányi Dávid az Action for Democracy vezetője, Karácsony Gergely egykori városdiplomáciai főtanácsadója. Fotó forrása: Wikipedia

Iratkozzon fel hírlevelünkre