1 millió megtekintés felett jár a pápalátogatásra készült Magyar fohász 2023 videóklipje

Sláger lett a pápalátogatásra készült Magyar fohász 2023 című dalból. A Keresztes Ildikó, Vastag Csaba és Varga Miklós közreműködésével, Ferenc pápa magyarországi látogatása alkalmából készült dal videóklipjét már több mint 1 millióan látták az április 25-i megjelenése óta.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Rétvári Bence Toldi Tamás énekes-dalszövegírót és Pálinkás Gergely zeneszerzőt kérte fel a dal elkészítéséhez, ők pedig neves művészeket nyertek meg a produkcióhoz. Énekesként Varga Miklós, Keresztes Ildikó és Vastag Csaba csatlakozott a produkcióhoz, őket Szirtes Edina Mókus hegedűn, Heinczinger Mika pedig furulyán kíséri.

A dalt bemutató sajtótájékoztatón Keresztes Ildikó és Vastag Csaba is kiemelte, hogy megtisztelőnek érezte a felkérést, és bíznak benne, hogy sokakat inspirál majd a szerzemény.

A 2023-as magyarországi pápalátogatásra készült dalt több rádió is kiemelt rotációban játszotta és felcsendült vasárnap a Kossuth téri pápai szentmise előtt is, azóta pedig már több mint egy millióan nézték meg a videóklipet a YouTube-on.

Iratkozzon fel hírlevelünkre