Körülöttünk forog a világ! Ismét lesz országos gyerekemelő flashmob

Nagy akcióra készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: országos flashmobot rendeznek június 10-re, amikor gyerekek és felnőttek egyszerre, egy időben táncolnak, a felnőttek pedig egyszerre emelik magasba a gyerekeket.

Hatodik alkalommal, ezúttal rendhagyó módon szervezi meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Gyereket a magasba! rendezvényét. Idén ugyanis flashmob formájában lehet csatlakozni, ezzel is kiállva amellett, hogy a gyerek örök érték, és a jövőnket jelenti!

A flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalva ezzel arra, hogy a szülőknek a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. A villámcsődület alapjának számító körtánc is ezt hivatott kifejezni, melyet a mozgalom Youtube-csatornáján lehet megtalálni, az érdeklődők onnan tudják ellesni a mozdulatokat.

Az elmúlt öt évben több tízezren vettek részt a gyerekemelésen, ami négyszer hagyományos keretek között, egyszer pedig rendhagyóan, online formában valósult meg.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a pandémia, a szomszédunkban kialakult háborús helyzet és a gazdasági infláció okozta bizonytalanságban is arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a gyerek az állandó biztos pont az életünkben. Táncoljunk hát egyet és ünnepeljünk együtt a gyerekekkel és a szüleikkel is június 10-én szombaton, 11 órától országszerte!

Résztvevő lennél?

– Keresd ki a hozzád legközelebb szerveződő gyerekemelést!

– Hozd el gyereke(i)det!

– Szólj ismerőseidnek!

– Csatlakozzatok a flashmobhoz, és érezzétek jól magatokat!

Közösségszervezéssel, gyerekekkel foglalkozol, netán óvodapedagógus, tanító vagy, és szívesen lennél flashmob-szervező?

– Jelentkezz a gyereketamagasba@haromkiralyfi.hu címen és írd meg, hol, kiknek, milyen közösségnek szervezed meg a Három Királyfi flashmobját és felvesszük veled a kapcsolatot! Budapesti helyszín a Millenáris, de a fővárosban és az országban bárhol csatlakozhatsz helyi flashmobokhoz!

További információ a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Facebook eseményei között, valamint a www.haromkiralyfi.hu/gyereket-a-magasba-flashmob oldalon található.

2023. június 10-én szombaton forogjon körülöttünk a világ!

A címlapkép forrása: Családháló

Iratkozzon fel hírlevelünkre