A baloldal továbbra sem érti a magyarokat

A gyermekvédelmi törvény került a baloldal támadásainak fókuszába az elmúlt napokban az Európai Parlamentben. Ezúttal Cseh Katalin Momentumos képviselő volt az, aki úgy érezte, itt az ideje rúgni egyet a magyarok milliói által támogatott jogszabályba.

Cseh Katalin ugyanis fotózásra hívta azokat a képviselőket, akik szintén ellenzik a gyermekvédelmi törvényt. Ennek lényege pedig az lett volna, hogy a vele egyetértő politikusok felszólítsák a tagállamokat, hogy lépjenek fel ők is a magyar szabályozás ellen. Amelyet egyébként ezen az eseményen is homofóbnak és putyini ihletésűnek nevezett. Persze nem először tett így, hiszen a teljes baloldal gyakorlatilag a törvény 2021-es megszületése óta támadja azt. Annak ellenére is, hogy az elmúlt hetek történései egyértelműen igazolták annak létjogosultságát. Elég csak az egyre-másra kiderülő pedofilbotrányokra, vagy a 15 éves diákjával szexuális viszont folytató pedagógiai asszisztensre gondolnunk, aki nyíltan hirdette a szexuális propagandát az iskolában. 

Ebben a helyzetben, amikor a társadalomnak egy emberként és minden eddiginél egyértelműbben kellene kimondania, hogy ebből nem kér, mert a gyermek védelme az első, Cseh Katalin inkább támadást indít a gyermekvédelmi szabályozás ellen.

A politikus akciója tökéletesen mutatja, hogy a baloldalon továbbra sem értik a magyar embereket, még a saját választóikat sem. Felmérések tucatja igazolja ugyanis, hogy teljes konszenzus van a magyar társadalomban a gyermekek védelmét illetően és a népszavazás is jól mutatta, hogy pártokon átívelő konszenzus áll a szabályozás mögött, hiszen jóval többen szavaztak például a szexuális propaganda iskolákból való kitiltására, mint amennyien a Fidesz-KDNP-re.

Ebből a közmegegyezésből zárja ki magát ezekkel az akciókkal a Momentum és minden más baloldali párt, amely ellenzi a gyermekvédelmi törvényt és annak készülő szigorítását. Persze nincs min csodálkoznunk, hiszen ezért kapják a dollárokat. Arra viszont már a finanszírozóik is rájöhettek volna, hogy

ha ezeket a pártokat valaha a hatalomba akarják juttatni, akkor nem politizálhatnak az emberek akaratával szemben.

Ahogyan a kormány sem tehet mást, minthogy érvényesíti a választói akaratot és megvédi a gyermekvédelmi törvényt. Cseh Katalin akciója pedig azt mutatja, hogy van is mitől megvédeni. Egyre több ország száll be ugyanis az Európai Unió Bíróságán zajló perbe a magyarral ellentétes oldalon. A magyar baloldali képviselők feljelentéseinek “köszönhetően” pedig úgy tűnik, hogy egyes Uniós források Magyarországra érkezésének is feltételéül szabják Brüsszelben a gyermekvédelmi törvény megváltoztatását. Persze a baloldali politikusoknak ilyenkor mindig az az érve, hogy ők nem a magyarok, hanem Orbán Viktor kormánya ellen politizálnak. Csakhogy ez ebben az esetben különösen nem állja meg a helyét. Egyrészt azért, mert a magyarok igenis kiállnak a szigorú gyermekvédelem mellett. Másrészt azért, mert a források befagyasztása és így a fejlesztések esetleges elmaradása nem a kormánynak, hanem az egész országnak és minden embernek rossz. 

Továbbra sem szabad ugyanakkor engedni. Jól látható, hogy a következő évek egyik legnagyobb csatája arról szól majd, hogy hagyjuk-e a fiatalokat befolyásolni, hagyjuk-e, hogy megfertőzze őket a genderpropaganda? Nyugaton ebből a szempontból sajnos már elindultak azok a káros folyamatok, amelyeket idehaza tűzön-vízen át meg kell akadályozni. Ez ugyanis a nemzet hosszú távú jövőjéről, fennmaradásáról szól.

Iratkozzon fel hírlevelünkre