Trombitás Kristóf: A baloldali terrorizmus Budapest utcáin is megjelent

Emlékeznek, hogy heherésztek a balos nyilvánosságban, amikor többször is arról beszélt annak idején a jobboldali sajtó, hogy a nemzetközi antifa-mozgalom hazánkat is célba vette és csak idő kérdése, mikor jelennek meg? Mert én jól emlékszem. Elsőként talán 2018-ban merült ez fel komolyabban, amikor reálisan felmerült a lehetősége annak, hogy a hazai elvtársak behívják az internacionalista ágazatot. Ezekről a nemzetközi antifákról pedig egy dolgot bizonnyal el lehet mondani: a balhéhoz nagyon jól értenek és könnyedén vernek szét városokat.

Annak idején ment a szokásos, progresszív módi, ami egyszerű recepten alapszik, de még mindig meglepően hatásos tud lenni: ki kell ragadni valójában jelentéktelen, de könnyen nevetségessé tehető részleteket egy állításból, majd túlzásig pörgetni mindenhol. Azt teszed ugyanis igazán veszélytelenné – vagy az állításait – akit ki tudsz nevettetni. Nem újdonság ez, a baloldal régóta előszeretettel élt vele. Ezért gondol ma a többség úgy egykori arisztokratáinkra, mint a rétegre, amelyik amellett, hogy tönkretette Magyarországot, még teljesen hülye is volt. De közelebbi példa is akad persze. Tán az is rémlik még, ahogy annak idején Ronald Reagan elnöksége idején lett a nemzetközi baloldalnak a fő kommunikációs irányvonala, hogy csak egy ostoba színész, aztán ugyanezt művelték Donald Trumppal is.

Mert még egyszer mondom, először nevetségessé, komolytalanná, viszolyogtatóvá akarják tenni az ellenségüket.

Ma, amikor bizonyosan tudjuk, hogy a nemzetközi antifa emberei több embert is megtámadtak Budapest utcáin, a rendőrség pedig három külföldit is elfogott, bocsánatot nyilván nem kérnek majd a balos tótumfaktumok – mondjuk kit érdekelne a bocsánatkérésük -, de mi azért gondoljunk arra, hogy szokás szerint hazudtak. Mint mindig. A nemzetközi, balos terrorizmus létezik, itt él velünk. Nem véletlen, hogy a BLM-zavargások csúcspontján, még elnökként komolyan felvetett azt Donald Trump, hogy az antifákat érdemes volna terrorista szervezetté nyilvánítani.

És immár hazánk utcáin is megjelentek. Nem volna tanácsos mindezt hagyni.

A címlapkép forrása: Unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre