Új adománygyűjtő applikációhoz csatlakozott a Máltai Szeretetszolgálat

Többszintű támogatási rendszert dolgozott ki a Cleanme.life környezettudatos termékcsalád megalkotója, melyhez elsőként a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csatlakozott. A humanitárius üzleti modellhez kapcsolódó, új adománygyűjtő applikációt sajtóeseményen mutatták be a karitatív szervezet központjában – olvasható a Magyar Máltai Szeretetszolgálat honlapján.

A Máltai Szeretetszolgálat a híd szerepét tölti be, mely hídon át azok, akik segíteni szeretnének, elérnek a rászoruló emberekhez – mondta a Cleanme.life humanitárius termék bemutatásakor és a Helpme.life applikáció ismertetésekor a Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke, Győri-Dani Lajos. A máltai vezető hangsúlyozta, azért fogadták el örömmel a Cleanme.life alapítójának, Márkus Zsoltnak a felkérését, mert a vállalkozás munkatársaival együtt dolgozhatták ki a hagyományos támogatási formáktól eltérő új rendszert. A humanitárius termékről szólva elmondta, ez egy hosszú távú kapcsolat jelképe.

„Nem kampányszerűen, egy-két hónapig támogatják a munkánkat, hanem terveink szerint évekig. És a lényege, hogy nemcsak a termék árának egy bizonyos részét ajánlják fel a Szeretetszolgálat javára, hanem konkrétan a termék létezése, a marketingje, az emberekhez és természethez való közelítése, a segítés gondolatkörén alapul.”

Győri-Dani Lajos, a Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke az applikáció bemutatóján. (Forrás: Magyar Máltai Szeretetszolgálat)

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az ország egyik legnagyobb keresztény karitatív szervezete, mely országszerte évente több százezer embernek nyújt segítséget. Mindennapos tevékenysége során élelemmel és meleg ruhával gondoskodik a bajba jutott emberekről, szállást ad a fedél nélkülieknek, ügyet intéz az arra képtelenek helyett, és a legfejlettebb technológiák alkalmazásával segíti a legszegényebb családokat a felzárkózásban. Programjai súlyos társadalmi kérdésekre keresnek gyakorlatias válaszokat. A máltai szervezet elsőként csatlakozott a Cleanme.life programhoz és gyűjt támogatókat a Helpme.life applikáción keresztül.

A jótékonysági kezdeményezéshez több ismert ember is csatlakozott, akiknek az életében szintén fontos szerepet tölt be az adományozás – köztük Dobos Evelin színész, Dárdai Blanka énekes, Keleti Andrea táncművész és Till Attila műsorvezető.

A vállalatcsoport a Helpme.life adománygyűjtő applikáció létrehozásával segíti elérni a magánadományozókat. Az adománygyűjtő alkalmazás ingyenesen telepíthető a mobiltelefonokra, valamint a vállalatcsoport termékein is szerepel egy QR-kód, amelynek segítségével elérhető az applikáció felülete. A programokat támogatni kívánó vásárlók így egyszerűen adakozhatnak az általuk kiválasztott hazai vagy nemzetközi kezdeményezések javára.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Forrás, fotók: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Iratkozzon fel hírlevelünkre