Egy fővárosi iskola LMBTQ-aktivista tanára 15 éves gyerekkel folytat homoszexuális viszonyt

A Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára, Bite Zsolt videóban ismerte el, hogy homoszexuális viszonyt folytat egy 15 éves fiúval – írja az Origo a PestiSrácok.hu-ra hivatkozva.

Az intézmény 39 éves pedagógusa egyenesen eldicsekedett fiatal szeretőjével, majd kifejtette ennek legitim és morális körülményeit.

Véleménye szerint a kiskorú fiúval folytatott homoszexuális viszonya ugyanis nem minősíthető pedofíliának, mert – más országokkal ellentétben – a hazai törvény szerint a beleegyezési korhatár 14 év.

Elmondása szerint ő “efebofil”, vagyis „ifjúszerető”. Ez azt a szexuális magatartást jelenti, mikor valaki tartósan és erősen 15-19 évesekhez vonzódik, ő maga azonban jóval idősebb ezeknél, korban nem hozzájuk illő. 

A közösségi oldala alapján a tanártüntetések rendszeres résztvevője, Bite Zsolt azt is kifejtette, hogy az ő értékrendjébe ez teljes mértékben belefér, így akinek ez nem tetszik, azt feljelenti rágalmazásért.

A közösségi oldalra feltöltött videójában a tanár azt is felsorolta, hogy olyan szervezetek állnak mellette, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság, az Amnesty International, vagy éppen a Gyurcsány Ferenc pártjához (DK) közel állónak tartott Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).

Forrás: Origo.hu

A címlapkép forrása: Facebook/Bite Zsolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre