Újabb transznemű bánta meg átalakulását

Chris Beck – korábban Kristin Beck – tíz évvel ezelőtti nővé válásáról lett híres. A nyugdíjazott haditengerész nemrég azonban arról nyilatkozott, hogy ezzel tönkretette saját életét.

„Minden, ami történt velem az elmúlt 10 évben, tönkretette az életemet. Elpusztítottam az életemet. Nem vagyok áldozat. Magammal tettem ezt, de volt segítségem” – mondta Chris Beck.

Az egykori haditengerész felhagyott az átalakulással és magáért vállalva a felelősséget most a gyermekek védelmében törekszik kiállni, felhívva a figyelmet arra, hogy a transznemű egészségügyi szolgáltatások milyen károkat tudnak okozni a fiatalokban.

A férfi – állítása szerint – propaganda hatása alá került, amelynek köszönhetően amúgy is gyenge állapotában könnyen kihasználták, átalakulása előtt elég volt mindössze egy egy órás találkozó, hogy aztán hormonkezelést kaphasson.

Elmondása szerint egy nap alatt a kezében volt egy pszichológus által kiállított levél, amely a transzneműséget igazolta – ennek hatására pedig az összes ezzel kapcsolatos eljárást engedélyezte magán.

Chris Beck arra is felhívja a figyelmet, hogy a gyermekek is ugyanilyen könnyen juthatnak hormongyógyszerekhez. „Egész Amerikában több ezer nemi klinika működik” – mondta.

Amint (gyerekek) bemennek, és azt mondják: „fiús lány vagyok”, vagy hogy „ettől jól érzem magam”, egy pszichológus azt mondja: „ó, hiszen te transznemű vagy”.

„Aztán másnap már hormonokat szedsz – ugyanazokat a hormonokat, amelyeket a pedofilok orvosi kasztrálására használnak. Most ezt adják egészséges, 13 éves gyerekeknek” – meséli a férfi.

A volt haditengerész szerint ez nem más, mint egy milliárd dolláros iparág, amely a pszichológusok, a műtétek, a hormonok, a vegyszerek és az utókezelések között folyik.

Megbánta nemátalakító műtétjét, eunuchként éli életét

Forrás: Foxnews.com

A címlapképen az LMBTQ-közösség (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek) fesztiválja, a 23. Budapest Pride felvonulásának egyik résztvevője látható a fővárosi Andrássy úton 2018. július 7-én. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre