Megbánta nemátalakító műtétjét, eunuchként éli életét

Egy brit homoszexuális férfi perli a brit egészségügyi szolgálatot, amiért fiatalon rábeszélték a nemátalakító műtétre.

Ritchie Herron állítása szerint nem kapott megfelelő és elegendő tájékoztatást a műtét következményeiről és már a beavatkozás után tudta, hogy élete legnagyobb hibáját követte el.

A homoszexualitását évtizedekig elfojtó férfi mentális problémáira a nővé válást javasolták gyógyírnak, elmondása szerint azonban segítség helyett gyorsan rábeszélték olyanra, amit mostanra nagyon megbánt.

Ritchie története tökéletes példa arra, mekkora biznisz az LMBTQ+ mozgalom.

Ahogyan a szépségiparban is minden reklám azt sugallja, hogy az adott márka saját termékétől fogod jól érezni magad a testedben, úgy a szivárvány lobbisták is hajlandóak jó pénzért átbillenteni a bizonytalanokat a sötét oldalra.

A homoszexuális férfi ugyanis egyéb problémáival fordult pszichológushoz, aki a nemátalakító műtétet javasolta megoldásként a gondjaira. Ritchie nem habozott mélyen a zsebébe nyúlni, hogy egy magánklinikán férfiasságát mű női nemi szervre cseréltesse.

Persze senki nem tartott szegény ember fejéhez fegyvert, hogy vágassa le a férfiasságát, de borzasztó könnyen befolyásolható lehet egy olyan valaki, akit döntés előtt antidepresszánsokkal és nyugtatókkal leszedáltan keresi a boldogságát.

De persze milyen maradi, szűk látókörű pszichológus lenne az, aki esetleg segítené a saját testében élni az embert, ha nőnek érzi magát férfiként.  A szoknyát később még levehette volna.

A címlapképen a London Pride melegfelvonulás résztvevői láthatók a brit fővárosban 2019. július 6-án.  Forrás: MTI/EPA/Hollie Adams

Iratkozzon fel hírlevelünkre