Szijjártó: A liberális mainstream ismét leleplezte mérhetetlen képmutatását

Tegnap szavaztak az EU-tagállamok Brüsszelben Horvátország, Románia és Bulgária csatlakozásáról a Schengen-övezethez. Horvátország felvételt nyert, de Románia és Bulgária nem csatlakozhat, holott mindketten megérdemelték volna, hiszen keményen védik határaikat és sokat tettek az illegális migráció megfékezése érdekében – írta Facebook bejegyzésében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

„Akkor mégis miért nem csatlakozhattak? Nos, azért, mert egy-egy tagállam – Ausztria illetve Hollandia – megvétózta a csatlakozásukat. Mindenki más támogatta.

S hol vannak ilyenkor a hivatásos károgók, az EU egységéért aggódók, az egyhangú döntéshozatalt eltörölni akaró EP-képviselők, hol vannak a liberális mainstream jajveszékelő újságírói, hol vannak a brüsszeli bürokraták, a liberális kormányok miniszterei???

Hasonlítsuk össze ezt a mostani csendet azzal a hangzavarral, ami minden egyes magyar nemzeti álláspontot kísér a brüsszeli vitákban.

A liberális mainstream ismét leleplezte mérhetetlen képmutatását: ha egy közép-európai ország vétózik, az a világvége, az európai egység szétverése, ha pedig a nyugat-európaiak vétóznak, akkor az rendben van…” – írta közösségi oldalán Szijjártó Péter.

Forrás, fotó: Facebook/Szijjártó Péter

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre