Hölvényi: Az ellenzék csak idegen narratívákba tud kapaszkodni

A múlt héten Cseh Katalin a Momentum Mozgalom képviselője az Európai Parlament plenáris ülésén arról számolt be, hogy a magyar kormány lelkesen terjeszti az orosz propagandát a közmédia csatornáin. Hölvényi György, a KDNP Európai Parlament Fejlesztési Szakbizottságának néppárti szakmai vezetője reflektált a liberális képviselő nyilatkozatára.

„Magyarország semmiféle orosz propagandát nem terjeszt. A magyar kormány a legfőbb kötelességének tesz eleget, amikor a magyar embereket és az ország érdekeit sorolja előre. A háborús válság idején ez most azt jelenti: elérni, hogy legyen energia, fűtés és a hűtőszekrényt legyen miből feltölteni. Aki mind emögött orosz propagandát lát, azt csak sajnálni tudom” – mondta Hölvényi György, majd hozzátette:

Az ellenzéknek az a problémája, hogy Európa egyik legmarkánsabb kormánya van az ország élén, aki a magyar érdekeket a leghatározottabban védi. Az ellenzék ezzel szemben teljesen tehetetlen és csak arra képes, hogy idegen narratívákba kapaszkodik és azt harsogja. Az emberek azonban ebből nem kérnek, ez a tavaszi országgyűlési választáson is egyértelművé vált.

Hölvényi: Az egyháznak döntő szerepe van Afrika országaiban

Wittner Mária: Gyurcsány, a sátán fattya szembeköpte a forradalmat

Kiemelt képünk forrása  Cseh Katalin, Momentum Mozgalom hivatalos Facebook oldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre