Fidesz: Gyurcsány és tagozatai a bukott gazdaságpolitikát akarják visszahozni

Gyurcsány és tagozatai a bukott gazdaságpolitikát akarják visszahozni, amivel „se élelmiszer, se benzinárstop nem lenne” - kommentálta a nagyobbik kormánypárt a DK csütörtöki sajtótájékoztatóját, amelyen a magyar kormányfőt tették felelőssé a rekordmagas inflációért és az élelmiszerdrágulásért.

Az elhúzódó háború és a káros brüsszeli szankciók együtt okozzák a háborús inflációt és az egyre fokozódó energiaválságot – írta a Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Hozzátették, hogy mindeközben

Gyurcsányék nem bírják elviselni, hogy a magyar családokat egyedülálló intézkedések védik a háborús inflációtól, és még a gazdaság is erősödik.

Kitértek arra is, hogy a családtámogatásokat és a rezsicsökkentést „ki nem állhatják Gyurcsányék, mert őket csak a hatalom érdekli, reggel, éjjel meg este”.

Forrás: MTI

A címlapképen Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. Forrás: MTI/Mohai Balázs

Iratkozzon fel hírlevelünkre