Rekordkísérlet: idén ötödik alkalommal emelhetjük gyermekeinket a magasba

Szeptember 24-én szombaton, 11 órakor ötödször rendez országos gyerekemelést a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiállva a gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett. Az elmúlt négy alkalommal több tízezren vettek részt a rendezvényen. Mint minden évben, a cél most is a tavalyi rekord megdöntése.

A már hagyománynak számító eseményt idén is családi napok keretében szervezik, a gyerekeket szüleik pontban 11 órakor emelik fel mindenütt.

„Döntsük meg együtt a korábbi rekordot! Hívjuk az önkormányzatokat, civil szervezeteket, családokat, hogy csatlakozzanak! Emeljünk fel minél több gyermeket országszerte és határon túl egyszerre, egy időben!” – szól a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom felhívása, amely idén is vár minden családost a rendezvényére, hogy bebizonyítsák: gyereket nevelni csodálatos kaland és életfeladat.

Az elmúlt négy évben több tízezren vettek részt a gyerekemelésen, ami háromszor hagyományos keretek között, egyszer pedig rendhagyóan, online formában valósult meg. Idén két kiemelt helyszínen (Budapesten és Veszprémben), valamint számos más településen emelik majd magasra a gyerekeket.

„A pandémia okozta nehézségek után, és a jelenlegi háborús helyzetben is arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a gyerekek, és az ő jól létük a legfontosabb számunkra! Gyertek és emeljük fel együtt a gyerekeinket! Csatlakozzatok hozzánk, legyetek részesei a rekordkísérletnek!” – áll a rendezvény felhívásában, amelyhez nem csupán családok, de települések, közösségek csatlakozását is várják az info@gyereketamagasba.hu e-mail-címen!

Iratkozzon fel hírlevelünkre