Gyurcsányék a multikat támogatják a magyarokkal szemben

Gyurcsány

Gyurcsányék „zsigerből" elutasítják a rezsicsökkentést, mindig is ellene voltak, inkább a multikat támogatják - mondta a KDNP frakciószóvivője szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc kifejtette: 2010 előtt a magyarok fizették Európa legmagasabb rezsiköltségét, ami többé nem fordulhat elő.

„Gyurcsány a kezdetektől, 2013-tól támadja a rezsicsökkentést, mert szerinte egy jól működő gazdaságban kell a haszon. Azt is mondták, hogy szerintük átverés a rezsicsökkentés és meg sem történt. Ők inkább a multik extraprofitja miatt aggódnak, nem a magyar emberek megélhetéséért” – fogalmazott a politikus.

Hangsúlyozta: ha most Gyurcsányék kormányon lennének, akkor eltörölnék a rezsicsökkentést, utat nyitva a világpiaci – most nagyon magas – áraknak.

Ezért támadják most is „zsigerből” a rezsivédelmi alapot, az extraprofitra kivetett különadót és a kormány magyar embereket védő politikáját – mondta Nacsa Lőrinc, hozzátéve, nem fogják hagyni, hogy Gyurcsány Ferenc terve megvalósuljon, meg fogják védeni a rezsicsökkentést.

Nacsa Lőrinc: a baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol

A címlapképen Gyurcsány Ferenc beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki elõválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. Forrás: MTI/Mohai Balázs

Iratkozzon fel hírlevelünkre