Ünnepeljük babazászlóval a gyerekeket!

Akinél van az új életet hirdető babazászlónkból akár csak egy is, tegye ki a gyerekek ünnepén! – kéri a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

A hétvége a gyerekprogramokról szól, hiszen itt a gyereknap! A kis családi napoktól kezdve a legnagyobb rendezvényekig május 29-én vasárnap minden a gyerekekről szól és mindenki a gyerekek kedvében jár. Ezért a gyereknapon a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom arra kéri a Babazászló programban részt vevő zászlótulajdonosokat, önkormányzatokat, civil szervezeteket, magánszemélyeket és a mozgalom helyi szervezeteit, hogy e napra tűzzék ki a babazászlót! Így közösen köszönthetjük a gyerekeket! Mi úgy gondoljuk, hogy még a csecsemőnek is jár a gyereknap! Így még a gyereknapi rendezvényeken részt venni nem tudó újszülöttek is részeseivé válhatnak az ünnepnapnak.

Babazászlók egy családi házon (Forrás: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom)

Mozgalmunk egyik mottója, hogy a gyerek a legnagyobb érték, a gyermek a jövőnk. Már több mint 600 babazászló leng több mint 250 hazai településen. Hirdessen minden újszülöttet babazászló szerte az országban!

(Forrás, képek: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom)

Iratkozzon fel hírlevelünkre