Jobb- és baloldali szavazók egyaránt elutasítják a gender-ideológiát

A választók felismerték, hogy a szexuális-propaganda és gender-ideológia mögött olyan lobbi áll, amely nem a magyar közösségek jólétét és boldogulását szolgálja. Dr. Horváth Júlia Borbála íróval, kulturális antropológussal beszélgettünk a népszavazás tétjéről.

– Mennyire érinti meg az embereket a mai, gender-ideológiáról is szóló népszavazás? Egységes a magyar társadalom a gyermekvédelem kérdésében?

– Még nem ismerhetjük a választás eredményét, de abban biztos vagyok, hogy a magyar társadalom nagyon egységesen fog állást foglalni a népszavazás kérdéseiben. Mindezt pedig arra alapozom, hogy az emberek többsége józanul és normálisan gondolkodik.

Vannak, akik az érvénytelen népszavazásra buzdítanak, de biztos vagyok abban, hogy a nagy többség megértette az LMBTQ-propaganda veszélyét és négy nemmel fog szavazni.

„Az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket meg hagyják békén” (Forrás: Unsplash.com)

Azzal, hogy ezek a kérdések felkerültek a szavazólapokra az megmutatja a téma társadalmi jelentőségét és fontosságát. Meglátásom szerint egyre többen ismerik fel azt, hogy a gender-ideológia egyre lényegibb kérdés a nyugati társadalmakban.
Minden propaganda nélkül kijelenthető, hogy ma valóban az ország és a következő generációk sorsa múlhat ezen a népszavazáson.

– Miért fognak a nemek győzni?

– Mert teljesen egyértelmű az, hogy a magyarok nem szeretnék a gyermekeik nevelését átadni olyan bizonytalan identitású embereknek, akik abszolút kétes és zavaros eszméket hirdetnek a kiskorúaknak.

Mára már egyre többen kezdik felismerni azt is, hogy a szexuális-propaganda mögött olyan lobbi áll, amely nem a magyar közösségek jólétét és boldogulását kívánja elősegíteni, hanem a saját és politikai érdekeik kielégítését.

A magyarok nem kérnek a gyermekeket érintő szexuális-propagandából (Forrás: Pixabay.com)

– Nemrégiben volt egy kutatásuk arról, hogy hogyan viszonyulnak az LMBT+ jelenséghez a magyarok.

Igen, a felmérésünkből azt tapasztaltuk, hogy ha az emberek nem is tudják pontosan megfogalmazni az LMBT+ közösségek különféle szereplőit, és ha nem is mindig értik pontosan, hogy mi is a szélsőséges gender-ideológia, ösztönösen elutasítják azt.

Ráadásul az emberek ráéreztek arra, hogy az országgyűlési választások és a gyermekvédelmi népszavazás szorosan összefügg.

Akik, a nemzeti oldal mellett teszik le a voksukat, azok nem fognak egyetérteni a gender-ideológia további, hazai térnyerésével.

– Mi a helyzet a másik oldallal? Egy baloldali szavazó jó érzéssel tudja képviselni a négy igent csupán politikai meggyőződésből?

– Egészen biztosan nem. A népszavazásban ilyen megosztottság nem lesz jelen. A baloldali érzelműek is családban nevelkednek, és ugyanolyan józan ésszel gondolkodnak, mint bárki más. A baloldali szavazók is elutasítják az életidegen eszméket. Egyértelmű, hogy a népszavazás kérdései nem a párt-szimpátia alapján fognak eldőlni.

 

Tóth Gábor

Ezt gondolják a magyarok az LMBT+ jelenségekről

Boross Péter: Abszurd helyzetet teremtene, ha a baloldal nyerné a választást

dr. Benda József: Európának nincs alternatívája a populáció leépülése ellen

A címlapképen dr. Horváth Júlia Borbála látható. Forrás: dr. Horváth Júlia Borbála  

Iratkozzon fel hírlevelünkre