Minket is vár a szombathelyi Lélek Fesztivál

Az idei pünkösdön, harmadik isteni személy eljövetelének egyházi ünnepén érdemes ellátogatnunk Szombathelyre. Talán még nagyon távoli az időpont, ráadásul azt meg fogja előzni a nagyböjt és a húsvét, de ha oda kívánjuk szánni, nyitott szívvel az életünket a Szentlélek irányításának, akkor már most érdemes lefoglalnunk a naptárunkban június első hétvégéjét.

„Új Pünkösdre várunk! Szeretnénk méltó módon ünnepeleni Pünkösdöt egy inspiráló rendezvénnyel a maga eredeti tartalmában. Hisszük, hogy aki kér, kap. Fentről. Sokat” – áll az eseményt meghirdető oldalon. A Lélek Fesztivál három napos, nagyon gazdag programot kínál az érdeklődőknek.

A pénteken est elinduló ima- és dicsőítés folyam a gyerekdalairól is ismert Pintér Béla keresztény könnyűzenei énekes koncertjével kezdődik, amelyet személyes tanúségtételek követnek. Az első napot Melega Juli dicsőítő koncertje koronázza meg.

Szombaton a résztvevők találkozhatnak majd Lackfi János költővel, Tapolyai Emőke pszichológussal. Délután dicsőítő koncerttel hívogatják a gyermekeket is Isten dicsőítésére Pintér Béla dalaival. A 17:00 órakor kezdődő szentmisét dr. Székely János megyéspüspök mutatja be. Ezt követően Csiszér László és csapata vezetésével dicsőítő szentségimádáson vehetünk részt, amelyet aftreparty követ DJ RB=N közreműködésével.

Vasárnap szintén Csiszér László dicsőítésvezető segítségével indíthatjuk Isten imádásával a napot, amelyet Gájer László atya előadása, a különböző fakultációk és a közös ebéd követ majd. Érdemes tehát már most jelezni részvételi szándékunkat, mindazoknak, akik új pünkösdre várnak az életükben! A Lélek Fesztivál lehet, hogy éppen nekünk szól…

 

 

 

Pünkösdi nyelvtudás nyelvvizsga nélkül

Iratkozzon fel hírlevelünkre