Martin Smith a lányával énekli új dalát

Martin Smith Elle Limebear nevű lányával énekel új dalában.

Az év elején jelentette meg Martin Smith az „Our Eyes are on You” című új dalát, amelyet közösen énekel Elle Limebear nevű, immár férjezett lányával. A családi produkció nem először fordul elő apa és lánya között. Az utóbbi években rendszeresen vezetik a különböző dicsőítéseket a közösségükben és szerte a világon, amerre csak meghívást kapnak.

„Nagyon remélem, hogy amikor pénteken megjelenik ez a dal, arra biztat majd, hogy bármit is élsz át vagy éltél át korábban: amikor Jézusra szegezed a szemed, ő holnap is átvisz a nehézségeken” – osztotta meg Martin Smith a közösségi médiában.

A Smith család minden tagja számára fontos a család megtartó ereje. Martin a Pengetőnek így nyilatkozott korábban: „Két fiunk van és négy lányunk. A kapcsolatunk egy nagyon jó „hullámvasút” volt számunkra, hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel. Nem könnyű egy olyan munkát fenntartani, amely sok utazással jár, ez nehézséget jelent a családunk minden tagja számára. Igazából aki ebben az egészben nyertesnek mondható, az a közönség. Ennek a zenei szolgálatnak ára van, de mi örömmel fizetjük ki ezt az árat, mert az egész család érzi azt, hogy erre hív minket Isten. Ez közös feladatunk. A turnékra sok alkalommal tart egyébként velem a családom, ezek a legszuperebb együtt töltött időszakaink! Nem mondhatom, hogy könnyű összeegyeztetni a szolgálatot a családdal. Az biztos, hogy nagyon sok kegyelmet kaptunk hozzá Istentől.”

 

Elle Limebear a Delirious? zenekar frontemberének lányaként már bizonyosan bejárta az egész világot édesapjával. A helyi gyülekezet dicsőítésvezetése és a globális, nagy egyház tapasztalata egyaránt az övé. „Azt remélem, hogy a barátaim, akik nem ismerik Jézust, azonosulni fognak ezekkel a dalokkal” – mondta Elle. „Azzal, hogy ezek felkerülnek a fiatalok lejátszási listáira, reményt és igazságot sugároznak majd a barátaik között is, a klubokban, a városokban és még szélesebb körben.”

Apa és lánya közösen énekelt szerzeménye azt üzeni számunkra, hogy minden körülmény ellenére Jézusra kell tudnunk szegezni a tekintetünket.

Éppen úgy, ahogyan ezt tette Péter az evangélium szerint, amikor Jézus arra kérte, hogy induljon el felé a vízen járva. Sokszor a mi életünkben is adódnak hasonló helyzetek. Nem tudjuk, mit tegyünk, de abban biztosak vagyunk, hogy Istennél nincsen erősebb és hatalmasabb. Nekünk elegendő csak őmellette állnunk. Ki olyan mint az Isten? Nincsen hozzá hasonló. Ő az üdvösség győztes Istene, akire minden percben szükségünk van.

 

 

Martin Smith: Mindig van, amiért hálásak lehetünk Istennek

Az egyház él a zárt ajtók mögött is!

Szerelmes dal… Budapestért

A kiemelt kép forrása: Martin Smith (Facebook)

Iratkozzon fel hírlevelünkre