Összemosást sipákolnak az összemosók

A liberális politikai elit homoszexuális uncsitesói is belesírtak az ún. közösségi médiába Orbán Viktor pénteki rádióinterjúja miatt. Ungár Klára és Ungár Péter egyhangúlag azon háborgott, hogy a miniszterelnök összemossa a homoszexet a pedofíliával. Ezen felül Ungár Klára azt is kijelentette, hogy a heteroszexuálisok közt sokkal több a pedofil.

Nos, matematikailag abszolút értékben valószínűleg igaza van, lévén a társadalomnak csak elenyésző része bíbelődik az ágyban azonos neműekkel, ám a matek arányszámairól – vagyis arról, hogy a homoszexuálisok hány százaléka pedofil – sajna nem nyilatkozott a derék liberális hölgy. Miként arról sem, hogy milyen szakszerű források támasztják alá kijelentését.

Engem azonban nem ezek a kampányszerű, önigazoló handabandák zavarnak, hanem az összemosásra való panaszkodás.

Mert összemosást sikoltoznak azok, akik

összemossák a homoszexuális magamutogatást, illetve annak erőszakos nyomulását a normalitással.

Összemossák a családot az egyneműek kapcsolatával.

Összemossák a házasságot a szodomita lamúrral, a nőt a férfival, a férfit a nővel és a gyereket egy pszichológia-biológiai kísérleti fehér egérrel.

A gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatos népszavazástól pedig úgy be vannak rezelve, mint ördög a tömjénfüsttől. Abból ugyanis kiderül, mi az elsöprő többség, a társadalom majd’ egészének véleménye – egy debreceni Majka-koncert látogatóinak lélekszámával összehasonlítva harmadannyi résztvevővel vonuló – devianciába esett honfitársainkról. Akiknek jelentős részét amúgy külföldről importálják a „szervezők”…

Valójában a sokbetűs propagandisták hőbörgése azoknak árt legtöbbet, akiknek állítólagos védelmében zajlik a kísérlet – a normalitás lebontására.

Szóval, nem kéne ezt annyira erőltetni, skacok, mert előbb-utóbb a hatásból ellenhatás lesz, és félő, hogy az épp oly eltúlzottá fajul, mint a ti jelenlegi tevékenységetek, ami puszta felforgatás. Úgyhogy még idejében hagyjátok békén a gyerekeket és a mellüket nem döngető homoszexuálisokat is. A maradék kilencvenkilenc százalékról nem is beszélve.

Kiemelt képünkön a Budapest Pride egyik résztvevője látható 2019. július 6-án. MTI/Kovács Tamás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!