Márki-Zay és a nyugdíjas fideszes halottak

A Fidesznek már jóval kevesebb szavazója van, ugyanis egy csomó nyugdíjas meghalt a Covid alatt – valami ilyesféle szöveggel köszöntötte az új évet Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester. Másnapi mosakodása során azt mondta, nem örvendezőleg bugyogta a fentieket, hanem száraz ténymegállapításként. Szerintem az is a száraz tények közé tartozik, hogy Márki-Zay szellemi árvízkárosult. És akkor ez még a jobbik eset.

Olyan miniszterelnök-jelöltje még valóban nem volt Magyarországnak, mint MZP, aki tényközlésnek hazudja kárörvendezését vélt Fidesz-szavazók halálán és olyan sem volt még, aki egyfolytában hányja magára a keresztet, miközben szembe megy a kereszténység alapelveivel, házassági opciót ajánlgatva szodomita pároknak.

Mint említettem, az a jobbik verzió, ha Márki-Zaynak nincs ki a négy kereke, ellenkező esetben gátlástalan simlisnek kéne tartanunk.

Annyi mindenesetre fix, hogy a hódmezővásárhelyi csúcspolitikus nem csak a szövegeléshez, de a tér-idő kontinuum hajlítgatásához is ért, hiszen miközben 2004-ben családostul lelécel Kanadába, azon közben 2005-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre jár, 2006-ban meg doktorál. Mindezt úgy, hogy 2009-ig a festői Kanada egyik házaló ügynöke, majd egy autóalkatrész-kereskedő cég alkalmazottja is volt.

A közbeszédben terjedő pletykák sorát gazdagítja az a feltételezés is, hogy MZP a CIA, a Moszad stb. ügynöke, profi marketing rizsázó, és hasonlók. Ennek azonban némileg ellentmond az a feltételezésem, hogy a jelzett szervezetek általában nem vesznek fel soraikba sem gyagyásokat, sem olyan gátlástalan simliseket, akikről ez egy mezei újévi köszöntőből secc perc alatt kiderül.

Szóval, a Covid alatt elhalálozott esetleges Fidesz-szavazó nyugdíjasokról szóló Márki-Zay féle „száraz tényközlés” az én szememben felmenti hősünket az ügynökvád alól.

A jó színben való feltűnés lehetőségére természetesen azonnal lecsapott az SZDSZ bohóctagozatának reinkarnációja, a kutyapárt is, nagy bőszen leparasztozva MZP-t, amit én a parasztok nevében kikérek magamnak. Ők ugyanis morális tekintetben olyan messze felette állnak a ballib brancsnak, mint ide Kanada. Ez száraz tény.

Mészáros József

A szerző további írásai itt érhetők el.

A csúnya oroszok nem adnak elég gázt, elég olcsón

Kommenthegy

Iratkozzon fel hírlevelünkre