Kommenthegy

Miniszterelnök Úr! Úgy tudom, nem szoktál kommenteket olvasni, megértem. Most azonban ajánlom figyelmedbe a Nagy Videómegosztó kommentáradatát, amely a Tucker Carlsonnal folytatott beszélgetésed alá dőlt. Kevés köztük a honi hozzászóló, annál több az amerikai, ausztrál, brit és német.

A Fox News Tonight című műsora, illetve Tucker Carlson a legnézettebb politikai elemző (műsor) az USA-ban. Ezt épp egy hungarofíliával és jobboldali elhajlással a legkevésbé sem vádolható hazai internetes oldalon olvastam. Igaz, mindjárt ki is oktatták Carlsont, miket kellett volna kérdeznie és hogyan. Remélem, az amerikai sztárriporter megfogadja ezeket a szakmai tanácsokat, különben jobban teszi, ha hanyatt dől egy pecsenyevillába.

Carlson felvezetőjében elmondta Magyarországról mindazt, ami az átlagamerikai számára fontos lehet: Közép-Európában van, kicsi, nincs atomfegyvere és haditengerészete, a GDP-je meg kisebb, mint New Yorké. Ennek ellenére miniszterelnöke rendszeresen megugorja Joe Biden ingerküszöbét, és nagykalapáccsal töri a borsot az EU liberálisainak orra alá.

Na, mindegy, nézzük a kommenteket!

Néhány óra alatt 7300 hozzászólás érkezett, melynek 99,99 százaléka külhoni és irigykedő. Aszongya:

Kár, hogy nem ő a miniszterelnökünk/elnökünk – százával írták az USA-ból, Ausztráliából és az Egyesült Királyságból.

Jobban és intelligensebben beszél angolul, mint Biden – ezernyi bejegyzés, az USA-ból.

Eddig csak olvastam róla, most hallottam először, ideje volt! – írták a németek.

A mi médiánk egy égő szemétdomb – szintén német bejegyzés.

A legjobb európai vezető, jó, hogy megkérdezted ezt a fickót, Tucker! – amerikaiaktól.

A hozzászólók a sárga földig leszedik a keresztvizet Bidenről és az unió regnáló főnökségéről – példaként szembeállítva velük Orbánt. Sőt, nem kevés amerikai kommentelő hálálkodik Istennek Orbánért…

Nos, mindebből alapos következtetések vonhatók le. Az első mindjárt az, hogy a Fox Newst megvette Orbán veje. A második: a Nagy Videómegosztó is Fidesz-közeli cég lett. A harmadik: ezernyi amerikai szlenggel, sillabusszal felfegyverzett troll bérdicsérte a magyar miniszterelnököt. A negyedik: Habony Árpád. Az ötödik: Tucker Carlson megharagudott valamiért Dobrev Klárára. A hatodik: Fletó ma későn ment fel a netre. A hetedik: Hova tűnt Damon Hill?

A Fox News riportjában rákérdeztek az antimigrációs viselkedésre, az anti-EU-s viselkedésre, meg a Biden-féle gazemberezésre is. A riportot és a kommenteket megnézhetik itt, a leiratot meg elolvashatják emitt. Jó szórakozást mindenkinek! Az előválasztóknak is.

Mészáros József

Iratkozzon fel hírlevelünkre