Ha hatalomra jutnak, kiirtják a nemzeti oktatást

Tehát nem szabad itt magyarkodni, nemzeti szemléletre nevelni a kicsiket, mert meglásd, hamarosan munkájuk sem lesz. Legalábbis a niedermüllerek majd tesznek róla, ha jövőre hatalomra kerülnek… - olvashatjuk Pilhál Tamás véleménycikkében a Pestisracok.hu oldalon.

„Gondoljunk bele, hogy azok a gyerekek, akik ma vannak az általános iskolában, azok ugye 15-20 év múlva fognak kikerülni a munkaerőpiacra, és ugye, hogyha most teletömik a fejüket különböző ilyen nemzeti indíttatású tananyagokkal, mit fognak ezek a gyerekek majd a munkaerőpiacon csinálni?”

Értsd: nem mindenféle avítt, nemzetieskedő, kulturális baromságokkal kell traktálni a gyermekeket! Mindannyian Földanya gyermekei vagyunk, esetleg európaiak, de semmiképp sem magyarok. Csak az a fontos, ami összeköti a világ népeit, nem az, ami szétválasztja! No és mi az, ami összeköti? Nyilvánvalóan az olyan modern, haladó tanok, mint például az internacionalizmus, a multikulti, a migrációkutatás, az LMBTQ-propaganda vagy épp a nemátalakító műtétek. Ez a jövő – nem a „nemzethyeskedés”! – írja Pilhál Tamás.

Ha nemzeti szemléletre nevelik a gyerekeket, nehezebben találnak majd munkát! – emeli föl furunkulusos mutatóujját Péter polgármester. És ez – ha jövőre megtébolyodik az ország – akár még nálunk is valósággá válhat. Hiszen látjuk: ahol a nyugati világban szélsőbaloldaliak, szélsőliberálisok (tehát niedermüllerek) vergődnek hatalomra, ott a munkahelyükön rövid úton lapátra kerülnek a hazájukat szerető, apa-anya-felállásban gondolkodó és ennek esetleg hangot adó honpolgárok. Ez ugyanis politizálás, ami nekik tilos. Az épeszűeknek pofabe. A hermafroditizmus vagy a nemátalakító műtétek fontosságának terjesztése, a feketék felsőbbrendűségének hirdetése (BLM) viszont nem politizálás, hanem jóemberség; az ilyeneket ki kell tüntetni.

Egy szó mint száz: a nemzeti oktatás írmagját is ki kell irtani az oktatásból, ez ma a legnagyobb veszedelem, ami a világra leselkedik. (Az európai áljobboldal is ugyanezt hirdeti; pár éve Manfred Weber kelt ki magából, amiért még mindig túl sokan merészelnek nemzetben gondolkodni.)

Hazaszeretet? Ragaszkodás a szülőföldhöz? A nemzet határok feletti összetartozása? Majd a niedermüllerek gondoskodnak róla, hogy mindez kukába kerüljön. Bizonyosak lehetünk benne: ha jövőre kormányra kerülnek, kigyomlálják majd a magyarságra, nemzetre vonatkozó passzusokat az alaptantervből. – olvasható a Pestisracok.hu oldalon megjelent véleménycikkben.

 

Pilhál Tamás írása teljes terjedelmében itt olvasható.

Kiemelt képünkön Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere a Fõvárosi Közgyûlés ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 27-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Iratkozzon fel hírlevelünkre