Chris Tomlin dala üzeni: Velünk az Isten ezen a Karácsonyon is

Chris Tomlin karácsonykor Izrael reménységéről énekel.

Chris Tomlin zenekara, kiegészülve sok más, ismert keresztény előadóval, közösen adták elő és jelentették meg a Hope of Israel című karácsonyi szerzeményüket. A magával ragadó ének egyben hitvallás is: ami az időszámításunk kezdetén valóságosan megtörtént, annak ma is részesei lehetünk. A földre szállt és Betlehemben megszületett égi Király mihozzánk is el akar jönni ezen az ünnepen.

Azon az éjszakán angyalok serege üzente meg az emberiségnek, hogy a Messiás, akire várt a világ, Izrael reménysége megszületett Betlehemben. „Krisztus a Megváltó, Jézus az Emmánuel, Isten velünk van! A mi Királyunk örökkön-örökké uralkodik” – zengi Chris Tomlin idei karácsonyi dalának refrénje.

A Béke Fejedelme született a földre – idézi az ének Izajás próféta jövendölését: „Mert gyermek születik, fiú adatik nekünk, s az ő vállára kerül az uralom. Így fogják hívni: Csodálatos Tanácsadó, Erős Isten, Örök Atya, Béke Fejedelme. Messzire kiterjed majd uralma, és a békének nem lesz vége Dávid trónján és királyságában, amelyet megerősít és megszilárdít a jog és az igazság által. Mostantól mindörökké ezt teszi a Seregek Urának féltő szeretete” (Iz 9,5-6).

Legyen mindnyájunk Karácsonya ilyen módon békés! Isten velünk van! Áldott, szent ünnepet!

 

 

Chris Tomlin térdre borul a Szeretet Csodája előtt

Iratkozzon fel hírlevelünkre