Chris Tomlin térdre borul a Szeretet Csodája előtt

Öltöny, elegancia, díszes fenyőfák, rezesek a háttérben: minden együtt egy igazi, klasszikus ünnephez. Chris Tomlint nyugodt szívvel nevezhetjük a keresztény könnyűzene előadói között a királynak. Ám igényessége és népszerűsége mellett éppen azzal szolgálhat rá erre a jelzőre, hogy nincs olyan pillanat, amikor ne a Királynak énekelne. A „Miracle of Love” című vadonatúj karácsonyi dalában szintén ezt láthatjuk, hallhatjuk. A betlehemi pásztorokhoz hasonlóan beismeri, amiken változtatnia kellene, és dicsőíti a Kisdedet.

Az amerikai keresztény dicsőítő a szeretet csodájáról énekel Miracle of Love című karácsonyi énekében. Még mielőtt azt hinnénk, hogy Chris Tomlin is beállna azok sorába, akik Jézus Krisztus születésnapjából giccses, érzelmes ünnepet (de)formálnának, vegyük észre, hogy noha ez a dal tényleg egy születésnapi buliba kalauzol bennünket – annak középpontjában maga az Újszülött tündököl.

Miként a pásztorok, mi is átélhetjük, hogy megjelent az Örömhír – a Megváltó érkezik. Alig kapunk levegőt a meglepettségtől és az örömtől. Ezzel együtt azonban észrevesszük a hiányosságainkat és a bűneinket is. Könnyes szemmel térdre borulunk a jászol mellett, és hálát adunk a Földre született Kisbabának.

Ez a pici gyermek valóban az ég ajándéka és a szeretet csodája, hiszen általa újra közösségben lehetünk Istennel. Nem véletlenül halljuk az angyalok „Hallelujah” énekét. Chris Tomlin dala nem áll meg az ünneplésnél, hanem arra ösztönöz, hogy mondjuk el mindenkinek az Örömhírt – és beszéljünk a Szeretet Csodájáról!

 

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásaink:

Chris Tomlin vadonatúj dala Isten jelenlétéről és valóságáról

Sokkal jobb a zenét ajándékba kapni, mint szerezni

Iratkozzon fel hírlevelünkre