Nem látnak különbséget a pedofilok és a homoszexuálisok között az amerikai liberálisok

pedofilok

A BLM és az LMBTQ+ után újabb betűszót alkottak az amerikai liberálisok. Az angol MAP rövidítéssel (Minor Attracted Persons, azaz fiatalkorúakhoz vonzódó személyek) a BLM-hez hasonló kampány indult el a Twitteren, ezúttal nem a feketék, hanem a pedofilok jogaiért.

November 12-i cikkében Rod Dreher, a The American Conservative újságírója egy egyetemi oktatóról ír, aki Twitter-oldalán a pedofília jelenségét próbálja hétköznapi színben feltüntetni. Az Old Dominion Egyetem tanára, Allyn Walker posztjában az Amerikában egyre népszerűbb MAP rövidítést használja a pedofil személyekre, és védelmébe veszi azokat, akik igyekeznek önmegtartóztatást gyakorolni.

A MAP mozgalom célja a pedofil bűnözők mosdatása, vagyis a liberálisok nyelvén: elfogadása.

Allyn Walker A Long, Dark Shadow (Egy hosszú, sötét árnyék) című könyvének ismertetőjében a következőt írja:

„Megkérdőjelezve azokat a széles körben elterjedt feltételezéseket, amelyek szerint a kiskorúakhoz vonzódó személyek – akiket gyakran »pedofiloknak« neveznek – szükségszerűen egyben ragadozók és szexuális bűnözők is, ez a könyv az önmagukat megtartóztató, kiskorúakhoz vonzódó személyek (MAP) életébe kalauzolja el az olvasókat.”

Rod Dreher szerint bár jó dolog, hogy vannak önmegtartóztató pedofilok, a jelek szerint a liberálisok következő hadjárata az LMBTQ+ propaganda elterjesztése után a pedofília normalizálása lehet. Ugyan a könyv és a szerző célja a gyermekbántalmazás megelőzése, az új betűszó létrejötte és használata sokkal inkább hivatott relativizálni és elfogadottá tenni a pedofíliát.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy a Twitter már most tele van olyan bejegyzésekkel, amelyek a #MAP címkét használva a pedofilok jogait a homoszexuálisok és a feketék jogaihoz hasonlítják. Eddig a homoszexuálisok minden egyes alkalommal kikérték maguknak, hogy őket a pedofilokkal egy kalap alá vegyék (lásd a magyar gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatos felháborodást). Az amerikai trend alapján azonban úgy tűnik, a liberálisok mégsem látnak különbséget a homoszexuálisok és a pedofilok között.

A Twitter-kampány keretében pedig ilyen és ezekhez hasonló posztok látnak napvilágot:

„Úgy érzem, a MAP-közösség épp akkora fenyegetésnek van kitéve, mint annak idején az LMBTQ+ közösség volt. De ahogy a társadalom fejlődött, manapság már jobban elfogadjuk az LMBTQ+ személyeket. Remélhetőleg csak idő kérdése, hogy a MAP-személyeket is elfogadjuk”, írja az egyik felhasználó, aki a MAP-személyek alatt a pedofilokra gondol.

„Hogy lehet az, hogy egy egész mozgalmat indítottunk a feketékért #BLM, de nem tudunk kiállni a MAP-ekért? Ők is ugyanolyan fontosak”, írja egy másik.

Akadnak olyanok is, akik arról biztosítják az úgynevezett „MAP”-eket, hogy ők is ugyanolyan LMBTQ+-k mint a többiek, és ugyanúgy joguk van büszkének lenni. Sőt, a MAP-eknek még saját szivárványos zászlójuk is van, amely külön, csak értük lobog.

A jelenség veszélyeire egy Minor Attracted Person (tehát nyíltan pedofil) nevű felhasználó által megosztott poszt mutat rá leginkább. Azt írja: „A tizennégy éves pasim, Jose megkérte a kezem. A jövő évi Pride-on fogunk összeházasodni.”

A pedofília megítélése nemrég Magyarországon is érdekes fordulatot vett. Múlt héten a Vasarnap.hu is beszámolt róla, hogy magyar celebek videóadásban nevetgéltek azon, hogy egyikük gyermekkorában pedofília áldozata lett.

Kiemelt képünk forrása a Pixabay.

Iratkozzon fel hírlevelünkre