Trombitás Kristóf: Az Index és Lakatos Márk szerint oké, ha lemegy egy pedofilmentegető műsor

Egészen új szintre lépett a magyarországi liberális elit érzékenyítése a pedofília felé.

Lakatos Márk

Lakatos Márk és barátai

Képzeljük el, hogy az egyik legnagyobb magyarországi portál teret adhat egy műsornak, amiben semlegesen, sőt egyetértően beszélnek egy gyermek szexuális zaklatásáról. Szürreális, igaz? Pedig megtörtént és eleddig nagy botrányt sem kavart.

Lakatos Márknak, ennek a hírhedt LMBTQ-harcosnak, aki engem is több alkalommal a szájára vett, van egy műsora az Index istápolásával. Konyhanyelv a címe és ilyen-olyan hírességeket lát vendégül. A legutóbbi adásban Csákányi Eszter, Mérő Vera és Wahorn András jelentek meg.

A műsoridő nagyjából 16:45-nél járhat, amikor Csákányi Eszter felidézi, hogy 8 éves korában egy férfi szexuálisan zaklatta egy uszodában. És ezek után Mérő Vera kivételével mindenki úgy tesz, mintha legalábbis ez magyarázható volna. Lakatos csendesen hümmög és valami szociopata érzéketlenségével kérdez részleteket, Wahorn meg egyenesen azt kezdi kifejteni, hogy 30 évvel ezelőtt egy ilyen eset miért lett volna magyarázható és hogy mindenre ráhúzzuk az erőszakot, olyanra is, ami valójában nem az. No meg vigyázni kell az erős szavakkal.

Még egyszer, ennek előzménye az volt, hogy Csákányi felidézte, kisgyerekként szexuálisan zaklatták.

Egyedül Mérő Vera az, aki felfogja az eset súlyát és hitetlenkedve kérdez vissza Wahornnak, aki tudálékosan, perceken át fejtegeti, hogy ilyen ocsmányságokat hogyan és miként lehet megmagyarázni.

Az Index tudósításába és ajánlójába is csak úgy szőrmentén került be az eset, kis színesként, hogy na lám, erről is vitatkoznak.

Részlet a műsorból Forrás: index.hu

Őszintén meglep, hogy ebből miként nem lett még országos botrány. Ahogy Magyarország egyik legolvasottabb lapja teljes természetességgel lead egy műsort, amiben védelmükbe vehetik a pedofíliát. Döbbenetes, nem hinném el, ha nem hallottam volna.

De azért csak néznek ránk csodálkozó szemmel a liberálisok, hogy mi értelme van a gyermekvédelmi törvénynek és miért gondoljuk azt, hogy stikában, meg időnként nem is rejtett módon a legnagyobb bűnöket szeretné ez az elit legálissá tenni. Itt van a bizonyítéka, ezeknek az embereknek a beszélgetésében is.

Hogyan kerülhetett ez adásba? Az adás szerkesztői miért nem léptek közbe? Miként csúszhatott ez át az Indexen? Lakatos miért nem reagált semmit sem a megértésen kívül? Nem élő volt az adás – mellesleg akkor is egy sor dolgot lehet kezdeni -, így pláne széles lett volna a lehetőségek tárháza.

Fejleményeket és következményeket akarunk látni!

 


A Vélemény rovatban olvasható írások, valamint interjúalanyaink véleménye nem feltétlenül tükrözi a Vasarnap.hu szerkesztőségének álláspontját.

Iratkozzon fel hírlevelünkre