A szexuális átnevelés tálcán kínálja a gyerekeket a pedofiloknak

Hogy mi a maszturbáció, hogyan működnek a hormonblokkolók, milyen gendertípusok léteznek, és mik azok a nemváltó műtétek? Nos többek között erről tanítanának a 3–5. osztályos gyerekeknek a nebraskai iskolákban. Mindezt az amerikai oktatási tárca által gondosan megtervezett szexuális nevelési szabályzat keretében.

A szeptembertől induló szexuális „átnevelő” program a 6–8. osztályosoknak az abortuszról, a fogamzásgátlásról, valamint az orális és az anális szexről magyarázna, a 9–10. osztályban pedig a szexuális és reproduktív jogokról tanítana, hangsúlyozva az abortuszhoz való korlátozások nélküli hozzáférést.

A kép forrása: Advocates for Youth Twitter-oldala

A program egy 2020-ban kiadott nemzeti szexuális oktatási szabványok elnevezésű dokumentum alapján készült, de részt vett a végleges anyag kidolgozásában az Egyesült Államok szexuális információs és oktatási tanácsa (SIECUS), valamint két civil szervezet is, az Advocates for Youth és az Answer. A három szervezet egyébként éves szinten több millió dollárt kap a szövetségi kormánytól, és az abortuszt támogató civil szervezetektől.

De mi lehet az átnevelés valódi célja?

A szexuális felvilágosítás eszköz az abortuszokhoz

A SIECUS-t Mary Calderone, a Planned Parenthood orvosi igazgatója alapította 1964-ben azzal a céllal, hogy a progresszívabb szexuális nevelés mellett szólalhasson fel, országos szinten. A Planned Parenthood szexuális felvilágosítással foglalkozó egykori önkéntese, Monica Cline nemrég vallott színt arról, hogy mi zajlik valójában a háttérben. Azzal vádolta az abortuszóriást, hogy azért ösztönzi a gyermekeket a fiatalkori szexualitásra, a „testi szabadosságra”, hogy végül könnyelművé váljanak, teherbe essenek, s a terhességmegszakítás lehetőségét válasszák. Cline szerint a mamutcég a felvilágosító programjait, mintegy „marketingeszközként” használja az abortuszokhoz.

Ha áldozatokat akarsz nevelni, csak csináld

Susan Greenwald, egy Nebraskában élő nyugdíjas gyermekorvos, aki 35 éven át foglalkozott szexuális visszaélések gyermekkori áldozataival, azt mondta, hogy az előírások közelebb állnak a „groominghoz” (becserkészés, beszervezés), mint az életkornak megfelelő oktatáshoz. „Az első dolog, ami kiszaladt a számon az volt, hogy szent sz*r, milyen pedofil írta ezt a szabályzatot? Ha pedofil lennél, és áldozatnak akarod nevelni a gyermekedet, akkor ezt a tervet kell használnod” – hangsúlyozta Greenwald.

lmbtq, kisgyerek

Miért akarnánk kísérleti nyulakként kísérletezni a gyerekeinken? – A kép forrása: Unsplash

Kísérleti nyulak volnának a gyermekeink?

Jeanne Stolzer, a nebraskai Kearney egyetem gyermekfejlődéssel foglalkozó professzora szerint nehéz pontosan megmondani, hogy milyen hatása lesz a tinédzserekre ezeknek az átnevelő programoknak. „Megvan az esélye, hogy óriási pusztítást végezzen a gyerekekben szociálisan, pszichológiailag és érzelmileg is. Miért akarnánk kísérleti nyulakként kísérletezni a gyerekeinken?” – tette fel a kérdést a professzor a Free Beaconnek.

Pete Ricketts, Nebraska republikánus kormányzója nyilvánosan ellenzi az új oktatási szabályokat. A kormányzó a tantervet elfogadhatatlannak nevezte. Majd arra buzdította a szülőket, hogy ne nyugodjanak bele, álljanak ki a normalitás mellett.

A nebraskai oktatási Mmnisztérium szóvivője a kirobbant botrány kapcsán azt nyilatkozta: „Nagyra értékeljük minden nebraskai visszajelzését, beleértve a kormányzót is. Az észrevételeket és a véleményeket feldolgozzuk, a tantervet módosítjuk.” Afelől senkinek se legyen kétsége, hogy a módosítások az eredeti irányelveket csak elhomályosítják, de felülírni biztosan nem fogják.

A forgatókönyv minden országban ugyanaz

Sorra érkeznek a nyugati országokból a figyelmeztető jelek. Láthatjuk, hogy azoknál népeknél, ahova beengedték a szexuális oktatást az óvodákba és az iskolákba, milyen folyamatok játszódnak le. A forgatókönyv nagyjából ugyanaz mindenhol.

A forgatókönyv nagyjából ugyanaz mindenhol – A kép forrása: Pixabay

Minden az óvodában kezdődik

Az LMBTQ-közösség kiharcolja, hogy már egészen fiatal korban, az óvodában kezdődjön meg a gyermekek átnevelése, majd kőkemény felvilágosító, szinte pornografikus tananyagokkal sokkolják a kiskorúakat. Mindeközben az influenszerek a közösségi médián keresztül ontják a transztartalmakat, a baloldali politikai fősodor pedig minden fórumon felszólal, hogy mennyire fontos az érzékenyítés és a szexuális kisebbségek jogainak szem előtt tartása.

A felnőttek még csak-csak kivédik, de mi lesz a gyerekekkel?

Ömlik a hamis és megtévesztő ideológia mindenhonnan. Ellepik a társadalmat a transzszexuális könyvek, filmek, reklámok, termékek és játékok. Az élet minden területére beszüremkedik az LMBTQ-propaganda, és el akarja hitetni az emberekkel, hogy az új trend az új norma. A felnőttek még csak-csak kivédik a támadásokat, de mi lesz a gyerekekkel?

őrület

A kép forrása: Unsplash

Teljesen természetessé válik az aberráció

A gyerekeknek pár év múlva teljesen természetessé válik, hogy azonos nemű emberek csókolgatják egymást az utcán. Szemük sem rebben, ha egy ismerős a múlt héten még néni volt, de most már bácsinak kell szólítani. A szeretkezés, mint fogalom elsilányul, értékét veszti, lealacsonyodik egy állatias aktussá. Az a fajta házasság, amely egy Isten által megpecsételt szent kötelék volt nő és férfi között, megszűnik. Az anyából és apából álló családkép pedig, erősen torzul és átalakul.

Megcsonkított generációk

Az új normarendszer szerint egész generációk nőhetnek fel, melyekkel a társadalom, a terapeuták, a pedagógusok és a youtuberek elhitetik, hogy pár szem hormongyógyszer vagy egy átváltoztató műtét minden problémájukat megoldja. A gyermekek kikerülnek a szülői kontroll alól. Megvalósul egy érzelmileg, pszichésen sérült, testileg pedig egy fogyatékos és megcsonkított generáció, amely – bár azt hitte – egy cseppet sem boldog új bőrében.

Ezt a sérült, megzavarodott generációt, pedig könnyű tévútra csábítani és tőrbe csalni.

A szexuális átnevelésnek jelenleg két nagy győztese van: az abortuszipar és a pedofil „társadalom”.

elveszve

A szexuális átnevelés tálcán kínálja a gyerekeket a pedofiloknak – A kép forrása: Unsplash

Így áll össze a kép

Hát így kapcsolódhat össze Magyarországon a nagy vihart kavart pedofilellenes törvény és a kiskorúak testi, lelki és szellemi egészségét megóvni kívánó gyermekvédelmi módosítás, amely kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére, valamint leszögezi, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga és felelőssége.

Magyarország szembemegy a nyugati tendenciákkal, mert pontosan látja, hova vezetne, ha beengedné az LMBTQ-ideológiát az oktatási rendszerbe.

Szexuális nevelést erőltettek a gyerekekre, hogy piacot teremtsenek az abortusznak

Miről is szól valójában az átfogó szexuális nevelés?

A kiemelt kép forrása: Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre!