Bemutatjuk a Momentum LMBTQ-programját

A jelenlegi magyar közbeszéd egyik legfontosabb kérdésévé lépett elő a különböző szexuális kisebbségek honi helyzete. A baloldal mindent megtett azért, hogy a pedofilellenes törvénycsomagot homoszexuálisellenes törvényként tüntesse fel, míg a tavalyi év végén a hagyományos családmodell alaptörvényben foglalt védelme verte ki a biztosítékot a balliberális ellenzék köreiben. Köztük is a Momentum az a párt, amely a leghangosabban támadja a kormány gyermek- és családvédelmi intézkedéseit. Mit ajánlanak szavazóik számára hatalomra kerülésük esetén, avagy hogyan néz ki a „lila SZDSZ” LMBTQ-programja?

LMBTQ-program? Akadhatott fenn a Kedves Olvasó szeme a lead utolsó szavain. A kifejezés nem egy újságírói túlzás vagy egy általunk alkalmazott narratíva: a Fekete-Győr András által vezetett párt ugyanis rendelkezik ilyennel, weboldalukon bárki számára elérhetően.

A balliberális párt LMBTQ-programja a Magyarország mindenkié címet viseli, nem titkoltan az ősszel nagy botrányt kavaró, céljául a gyermekek szexuális fejlődésének befolyásolását kitűző Meseország mindenkié című mesekönyvre utalva. A program logója a szivárvány színein kívül magyar népi motívumokat is tartalmaz – ez volt az a logó, ami a Momentum Mozgalom kamionján is szerepelt, mellyel a 2021-es Budapest Pride-on vonultak.

Miért kell külön program egy marginális kisebbség megszólítására?

Mint ahogyan a bevezetőben fogalmaznak,

„Az LMBTQ+ közösség hátrányos megkülönböztetése félmillió honfitársunknak okoz problémákat a mindennapi életben: rendszeresen érik őket kirekesztő megjegyzések, fizikai támadások, kevesebb joguk van, kapcsolataikat az alaptörvény nem tekinti családnak.”

Majd azzal folytatják, hogy politikusok ellenségképet gyártanak a szexuális kisebbségekből, mely „különösen érvényes az Orbán-rendszerre, ahol a család definíciójának alaptörvényben történő módosításával, a transzneműek hivatalos nemváltoztatásának tiltásával, vagy éppen az oroszokról lemásolt propagandatörvénnyel a Fidesz célja egyértelmű: politikai haszonszerzésből megosztani és egymás ellen uszítani a magyarokat” – sorolják fel az összes unalomig emlegetett és lerágott „érvüket”.

A Momentum célja egyértelmű: azt gondolják, hogy az LMBTQ-közösség elegendően nagy létszámú csoport ahhoz, hogy a célzott targetálásuk kifizetődő legyen a párt számára. Nem szól ez többről, mint a homoszavazatok maximalizálásáról. Azzal, hogy a balliberális oldalon a Momentum kiemelkedően „áll ki” a homoszexuálisok mellett, és még külön programot is megfogalmaznak a számukra, várakozásaik szerint be fogják zsebelni az LMBTQ-szavazatok nagy hányadát.

De mit ajánlanak a programpontok?

Állításuk szerint a Momentum lesz a garancia arra, hogy

  1. Eltöröljük az oroszokról másolt homofóbtörvényt.
  2. Engedélyezzük az azonos nemű párok örökbefogadását.
  3. Engedélyezzük az azonos neműek házasságát.
  4. Eltöröljük a nem- és névváltoztatás jogát korlátozó 33-as paragrafust!
  5. Az új alkotmányban kiterjesztjük a család fogalmát a két azonos nemű szülővel rendelkező családokra is.

Tehát Fekete-Győrék eltörölnék az általuk csak homofóbtörvénynek nevezett pedofilellenes törvényt, és alkotmányos szinten tennék semmissé a hagyományos családmodellt.

Felmerül a kérdés, hogy ha legalizálnák az azonos neműek házasságát, akkor hol lenne meghúzva a határ? Onnantól már csak egy lépés a poligámia, avagy a többnejűség (esetleg többférjűség?), és a társadalmi keretek lerombolásával semmi sem szabna gátat az ehhez hasonló törekvéseknek.

A legutóbbi mondaton talán fennakadt az olvasó szeme, és azt mondta magában: „ott azért még nem tartunk, hogy a többnejűség is a baloldal törekvései között legyen!” Sajnálatos módon de, pontosan itt tartunk. Nemrégiben az Origo számolt be róla, hogy Kőszeg Ferenc volt SZDSZ-alapító a Cink.hu nevű Soros-blogon korábban megjelent írásában, a többnejűség mellett érvelt, és annak bevezetésének fontosságát szorgalmazta.

Véleménye szerint törvénynek kell kimondania, hogy kettőnél több személy is köthet házasságot, ugyanis az egyenlő méltóság elve megköveteli, hogy három vagy négy ember frigye éppen olyan házasságnak tekintessék, mint bármely más házasság.

A liberális elmebajokkal az a legnagyobb probléma, hogy nem ismerik a határokat. A permanens neomarxista forradalom lényegéből adódóan nem érhet véget, folyamatosan újabb és újabb felszabadítandó csoportokat kell keresniük a kultúrmarxista forradalmároknak. Ne legyenek kétségeink: amit eddig láttunk, az csupán a kezdet. A forradalom importálása megkezdődött.

Így építenek politikát a liberálisok: Fekete-Győr és az LMBTQ-lobbi

Váratlan fordulat: páros lábbal szállt bele a „szivárványcsaládokba” Donáth Anna

Még a feministák megközelítésében is kegyetlen a Momentum abortuszhoz való hozzáállása

Kiemelt képünkön a Momentum Mozgalom LMBTQ-drapériája.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!