Váratlan fordulat: páros lábbal szállt bele a „szivárványcsaládokba” Donáth Anna

Változnak az idők, vele változik a Momentum is.

Habár a Momentum a nyilvánosságban fiatalosnak, haladónak és nagyon modernnek próbálja meg feltüntetni magát, a párt egyik prominens politikusa egy óvatlan pillanatban szabadjára engedte a benne lakozó nácifasisztát.

Donáth Annáról, a Momentum európai parlamenti képviselőjéről van szó, aki bár az eddigi megszólalásaiban mindig támogatásáról biztosította az LMBTQ-közösséget és a „szivárványcsaládokat”, ezúttal beleharapott a kézbe, amely enni ad neki.

Eleve jobboldali elhajlókra, nem pedig az idők szavát értő progresszív forradalmárokra jellemző egy hagyományos, a kereszténységhez is ezer szálon kapcsolódó ünnepről (anyák napja) megemlékezni a közösségi médiában, ám Donáth Annának még ezt is sikerült tetéznie:

egy olyan, a Mein Kampf szellemiségét idéző hashtaggel látta el az Instagram-posztját, mint a #mamacsakegyvan.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Donáth Anna Júlia (@donathannajulia) által megosztott bejegyzés

Igen, kedves liberális barátaim, az eddig – nagyon helyesen – bálványként tisztelt politikus tényleg ezt írta.

Mégis milyen bigott, középkori gondolkodásra vall az, hogy anya (pestiesen mama) csak egy van? És mi van a gyermeket nevelő leszbikus párokkal?

Donáth Anna mégis milyen alapon rekeszti ki a magyar társadalomból a kétanyás családokat?

Sőt, nemcsak őket, hanem minden olyan „szivárványcsaládot”, ahol meghaladják a patriarchális elnyomásra épülő, hagyományosnak nevezett családmodellt. Két, netalántán három apa már nem is nevelhet fel tisztességben egy gyermeket?! Ugyanígy két, három, vagy bármennyi anya?! NETTÓ NÁCIZMUS! 

Nagyon aggasztó folyamat, és abszolút a vészkorszakot idézi, hogy már egy magát európainak és progresszívnek valló politikusban sem lehet megbízni. Szinte már hallani a bakancsok csattogását és érezni az égből hulló barna eső maró szagát, amikor Donáth Anna a homoszexuális és a leszbikus szülők ellen agitál.

Reméljük, a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a Budapest Pride is mihamarabb elhatárolódik a momentumos képviselőtől. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a báránybőrbe bújt farkasok, a belső ellenségek a legveszélyesebbek!

(Figyelem! Az írás nyomokban iróniát tartalmazott).

 

Horváth Tamás

 

Még a feministák megközelítésében is kegyetlen a Momentum abortuszhoz való hozzáállása

Nem igaz, hogy a magyarok többsége abortuszpárti

 

Kiemelt képünkön Donáth Anna (az 563-as szám fölött). Forrás: MTI

Iratkozzon fel hírlevelünkre