Elköltözik Magyarországról a Meseország mindenkié szerkesztője

Nem fog hiányozni.

Remek döntést hozott, elhagyja az országot Nagy Boldizsár, a Meseország mindenkié és a Micsoda család! című homoszexuális gyerekkönyvek szerkesztője.

Az LMBTQ-aktivista a Reutersnek elpanaszolta, a döntésében az is közrejátszott, hogy a munkái miatt halálos fenyegetéseket kapott. Hozzátette, továbbra is szerkesztéssel és fordítással akar foglalkozni, ám a dolgok itthon annyira bizonytalanná váltak, hogy máshonnan folytatja, amit elkezdett. 

A 24.hu megkérte Nagy Boldizsárt, hogy kommentálja a költözéséről szóló híreket. A nyíltan homoszexuális férfi elmondta, a döntés már régebb óta érik, minthogy élesedett a törvény (a pedofilellenes törvény – a szerk.).

„Mostanára találtuk meg a házat, de már több mint egy éve terveztük. Persze politikai okok miatt elsősorban, mert nem érezzük magunkat biztonságban itthon. De szeretnénk tovább folytatni azt a munkát, amit itthon elkezdtünk és csinálunk, csak nem feltétlenül Magyarországról. Nem arról van szó, hogy meg vagyunk félemlítve, így elhúzunk és abbahagyjuk, csak szeretnénk fizikailag máshol lenni”

– húzta alá Nagy, majd hozzátette, a párjával együtt szerettek volna örökbe fogadni korábban, ám amikor kiderült, hogy erre már nem lesz esélyük, nem érezték tovább értelmét a maradásnak.

(HVG – korrigálva)

 

Az LMBTQ-lobbi emberei terroristák – Osztie Zoltán a Vasárnapnak

Az Európai Bizottság is pénzeli a magyar középiskolásoknak szóló LMBTQ-portált

(Homo)szexuális ragadozó támadja a magyar pedofilellenes törvényt

Iratkozzon fel hírlevelünkre