Az Európai Bizottság is pénzeli a magyar középiskolásoknak szóló LMBTQ-portált

Brüsszelből mondanák meg, hogy hogyan neveljük a gyerekeinket.

A pedofilellenes törvény hatályba lépésével egy időben a Magyar LMBTQI Szövetség élesítette a szivarvanyszakkor.hu című weboldalt, mellyel a magyar fiatalokat kívánja megszólítani.

Közleményükben azt írják, „A szivarvanyszakkor.hu kifejezetten a középiskolás korosztályt célozza meg, azokra a kérdésekre összpontosít, amelyek ezt a korosztályt leginkább foglalkoztatják”.

Önmagában véve felesleges lenne ingyen reklámot csinálni egy homoszexuális portálnak – ám egyrészt nem hagyhatjuk, hogy LMBTQ-aktivisták mossák át a magyar ifjúság agyát, másrészt az oldal finanszírozói között az Európai Bizottság is feltűnik.

„Ez a honlap az ‘Itt vagyunk! Az LMBTQI emberek magyarországi társadalmi elfogadásának növelése közösségi megerősítés és szemléletformálás útján’ c. projekt része, amely az Európai Unió Jogok, egyenlőség és polgárság programja (2014–2020) támogatásával valósul meg. A tartalomért kizárólag annak szerzői tartoznak felelősséggel, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság álláspontját” – olvasható a honlap alján.

Forrás: szivarvanyszektor.hu

 

Innentől ez pedig már szuverenitási kérdés, gyakorlatilag Brüsszelből mondanák meg, hogy hogyan neveljük a gyerekeinket. Van azonban egy rossz hírünk a számukra: nem fogják!

 

Orbán: Nem engedünk a gyerekeink közé LMBTQ-aktivistákat

Nem a magyar törvény homofób, hanem az azt kritizálók hungarofóbok

 

Kiemelt képünk forrása: Pixabay.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre