Rátelepedhet az LMBTQ-propaganda az Eb-döntőre (is)

Egyik abszurditás a másikat éri a 2020-ról az idei évre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságon. Egy-két meccshelyszín kivételével mindenütt szivárványszínbe borult hirdetések futottak, európai csapatok térdeltek le a Black Lives Matter baloldali, rasszista szervezet támogatásának jeléül (a magyar csapat volt az egyik kivétel), illetve LMBTQ-jelképpé tették volna a müncheni stadiont a Németország–Magyarország mérkőzésen, csak mert hazánkban pedofíliaellenes törvény született…

A legújabb „ötlet” pedig az, hogy az a távirányítható Volkswagen miniautó, amely a meccsek előtt pályára szállította a labdát, a vasárnap esti Anglia–Olaszország döntőben kapjon LMBTQ-színeket.

„Nagyon izgatottan várom a vasárnapi döntőt, különösen azért, mert most próbáltam fel az új felszerelésemet! Tetszik?” – olvasható a vonatkozó tweetben. A Volkswagen Instagramjára is kikerült egy poszt, amelyben a konszern azzal büszkélkedik, hogy a homoszexuális lobbi színeit viselő kisautó „fellép” az Euro 2020 döntő mérkőzésén. „Tiszta büszkeséggel” – írják.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volkswagen (@volkswagen) által megosztott bejegyzés

A vasárnap esti mérkőzésen kiderül, hogy a politikai nézetek kinyilvánításától (színleg) elhatárolódó UEFA valóban engedett-e a kontinensviadal során magának különösen erős jelenlétet kiharcoló LMBTQ-lobbinak.

Nem túl sportszerű, hogy az UEFA csak a jobboldali véleményeket bünteti

Kiemelt kép forrása: Tiny Football Car/Twitter

Iratkozzon fel hírlevelünkre