LMBTQ kisokost tett közzé Instagramján az ELTE BTK

Összesen kilenc informatív képpel érzékenyítik a diákokat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem bölcsészkarának hivatalos Instagram-oldalán.

Az ELTE Bölcsészettudományi Kara esetében nem ez az első alkalom, hogy nyíltan politikai ideológiákat hirdetnek. Korábban genderszak indításával is próbálkoztak, illetve a jobboldali hallgatók véleményét erősen korlátozták. Az előadásokon is gyakoriak a balliberális „értékek” követendő példának való feltüntetése, míg a jobboldal szinte sátáni színben tetszenek náluk. Ezúttal a Pride hónap alkalmából érezték fontosnak, hogy ismét nyíltan színt valljanak és megerősítsék: az ELTE BTK jelenleg az ország elsőszámú kulturmarxistaképzője.

Az Instagramon közzétett bejegyzést nem a Hallgatói Önkormányzat, de még csak nem is egy diákcsoport osztotta meg, hanem a kar hivatalos fiókja. Ez azt jelenti, hogy a kar (és az egyetem) ismételten nyíltan beállt az LMBTQ-propaganda mögé.

A különböző szivárványos zászlót tartó, illetve homoszexuális párokról készült fotókra szerkesztett üzenetek az LMBTQ-ideológia olyan alapfogalmait magyarázzák el a hallgatóknak, mint például az előbújás (coming out), vagy az LMBTQ betűszó jelentése. Az is kiderül, hogy hogyan lehet elkerülni, hogy megsértsünk egy homoszexuális személyt, de még a transszexuálisokkal kapcsolatan is olvashatunk tanácsokat.

Egyébként feltehetőleg az ELTE BTK hallgatói otthonosan mozognak a témában, így kérdéses, hogy pontosan kinek is szánták ezt a propagandabejegyzést.

Az egyik tanács például így szól: „Transznemű emberek esetében használd azt a nevet és nemi identitást, amelyet ők is – ez az igazi nevük és nemük.”

Egy másik, még az előzőnél is szürreálisabb pontban pedig azt állítják, hogy

„A nemi identitás az ember fejében dől el, nem a nadrágjában!”

Felesleges bármit is hozzáfűzni ehhez, talán még érdemes egy pillantást vetni az alábbi képre, amelyen az összes homoszexualitást propagáló szervezetet felsorolták – bizonyára csupán szívjóságból:

Forrás: Instagram / elte_btk

Ez ma, 2021 nyarán Magyarország egyik legnagyobb nevű egyetemének a bölcsészkara. 

Stigmatizált homoszexuális apukának állítja be magát az ELTE genderszakos oktatója

Kiemelt képünkön az LMBTQ-tüntetés a Sándor-palota előtt 2021. június 16-án. Fotó: Vasarnap.hu / Szennyes Krisztián

Iratkozzon fel hírlevelünkre