Az Ez az a dal! díjas Crux együttes dala Isten jelenlétébe helyez bennünket

A Crux új veideoklipje Isten jelenlétéről szól

A felvidéki dicsőítő csapat új dalának videoklipje egy egészen különleges világba repít el bennünket. Abba az állapotba, ahol megtapasztalhatjuk az életünkben Isten különleges jelenlétét. A lassú ének titokzatosan mossa tisztára a szívünket, hogy megnyíljunk Isten tökéletes szeretetére.

„Jézus nálad az élet forrása. Hadd oltsam szomjam” – hallható az együttes „A Te jelenlétedben” című, új énekében. A felvidéki Crux zenekar dalaival Jézust helyezi a középpontba ebben a dicsőítő és imádó dalában is. 2015-ben az „Emmánuel” című szerzeményüket Ez az a dal! díjjal értékelték Magyarország legnagyobb keresztény könnyűzenei eseményén.

A zene és hit találkozott az életemben – a Crux szólógitárosa a Vasárnapnak

„Mindig arra vágytam, hogy a zene és a hit találkozzon az életemben valamilyen szerencsés formában. Hálás vagyok Istennek, hogy tizenhárom éve ezt a zenekarunkban megélhetem” – nyilatkozta a Pengetőnek adott korábbi interjújában Sikula Gábor, a Crux együttes szólógitárosa.

A zenekar mostani dalában ez megint tökéletesen teljesül. A zene elmélyíti bennünk a hitünket Isten jelenlétében, és ez az eleven hit a leggyönyörűbb zenében válik azután hallhatóvá. Repítse „szabad madár szívünket” a Crux új éneke egészen Isten dicsőséges trónjáig!

 

 

Trianon sebei gyógyulnak, ha mindannyian „megmártózunk Jézusban”

A kiemelt kép forrása: You Tube

Iratkozzon fel hírlevelünkre