Keresztény plakátpályázatot hirdet a Vasárnap!

plakátpályázat

A Vasarnap.hu keresztény közéleti portál pályázatot hirdet minden érdeklődő alkotó számára. Pályázni egy vagy több, álló formátumú grafikával lehet, melynek üzenete és megjelenése a keresztény kulturális kód elemeit tartalmazza.

A pályázat mottója: „Járvány idején is Remény”

Hogyan jelent meg a remény, a bizalom a pandémia idején? Milyen morális tanulságokat viszünk magunkkal? Hogyan újítsuk meg életünket a tanultak fényében? 

A pályamunkákat június 30. éjfélig várjuk a plakat@vasarnap.hu címre. A beérkezett pályamunkákról visszaigazolást küldünk. A megküldött pályázatok közül az előválogatás során kiválasztott munkák felkerülnek a Vasarnap.hu közösségi felületeire, ahol szavazni lehet rájuk. Az alkotásokat a Vasarnap.hu-n is bemutatjuk. A szavazás során a három legtöbb kedvelést szerző alkotás bruttó 50 000, 75 000 és 100 000 forint díjazásban részesül. A szerkesztőség különdíjasa bruttó 50 ezer forint díjazásban részesül.

A legjobb alkotások a járványhelyzet elmúltával az ország több pontján nyilvános és ingyenes tárlatokon kiállításra kerülnek.

 

A pályázatok beküldői elfogadják a pályázati feltételeket, valamint hozzájárulnak, hogy műveiket a Vasarnap.hu közzétegye és kiállítsa az alkotó(k) nevének feltüntetése mellett. 

 

Technikai paraméterek:

A plakátokat Photoshop eps, jpg vagy tiff formátumban várjuk. Elvárás a CMYK szín, minimum 150 dpi felbontás és 1:1-es lépték szerint. Álló méretezés: 55,6 cm x 95 cm.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre