A 444 szerint a gyermekeket megrontó bűnözők csak idézőjeles „pedofilok”

444 pedofil cikk

Mint az közismert, a héten a kormánypártok benyújtották a pedofilellenes törvénycsomagot az Országgyűlés elé. Ennek keretében a tervek között szerepel egy kereshető adatbázis létrehozása, melyen keresztül hozzáférhetők lesznek a bestiális bűncselekményeket elkövető, embernek nehezen nevezhető lények személyes adatai a gyermekes szülők számára, valamint a büntetési tételek is megnőnek. A 444.hu balliberális portál természetesen azon nyomban kifejezte nemtetszését, vonatkozó cikkük címében ráadásul a „pedofil” kifejezést idézőjelbe tette. Ez nem más, mint minden bűncselekmény legsúlyosabbikának relativizálása.

Maga a lista a tervek szerint egyébként annyira lesz nyilvános, hogy mindössze kiskorú gyermek szülei, nevelői, illetve hozzátartozói kérhetik le az adatokat. Emellett a törvényjavaslat kifejezetten tiltja, hogy ezeket a személyes adatokat az adatigénylő nyilvánosságra hozza. A tervezet célja, hogy a kiskorú gyermeket nevelő szülők megismerhessék a környezetükben élő aberrált bűnözőket, ezzel elősegítve azt, hogy adott esetben tudják, kitől kell megóvniuk gyermekeiket.

Ilyen „lista” egyébként számos (nyugati) országban is létezik, az egyik ezek közül a baloldal által előszeretettel hivatkozási pontnak használt Amerikai Egyesült Államok.

Az átlagember (átlagolvasó) feltehetően semmi kifogásolhatót nem talál a javaslatban. Az a gyermekek érdekeit helyezi a bestiális bűnözők érdekei elé, mindezt ráadásul úgy, hogy a szükségesnél jobban nem csorbítja azok jogait. 

Bestiális bűncselekmények relativizálása

Sokaknak már feltehetőleg a címet olvasva is kinyílik a bicska a zsebében, ugyanis a szerzők idézőjelbe tették a pedofilok szót. A cikk címe Az ügyfélkapun keresztül lehet majd megnézni a „pedofilok” nevét, arcát, címét, és bár a szerzők nem tértek ki arra, hogy szerintük miért csak idézőjelesen pedofilok a törvény által listázandó bűnözők, feltehetőleg azért írták így, mert nem tartják őket pedofilnak.

444 pedofil cikk

Forrás: 444.hu

A balliberális lap számos merész állítást tesz a cikkben is, ezek közül az egyik egy tavaly megjelent írásukból származó idézet, mely azt sugallja, hogy a lista elősegíti a bűncselekmények megvalósulását:

„Nem kérdés, hogy a nyilvántartások megakadályozhatnak gyerekek elleni támadásokat. De elő is segíthetnek ilyeneket.”

Természetesen a jogászkodás sem maradhat el. Megszokhattuk már, hogy a szélsőbaloldaliak mindig a bűnelkövetők jogait helyezik előtérbe, akár az áldozatok és veszélyeztetettek jogainak csorbítása árán is.

„A problémák közül csak az egyik, hogy egy ilyen listának csak akkor van értelme, ha abban fellelhetők a korábban elítéltek is. Csakhogy ezzel olyan hátrányos jogkövetkezmény éri őket, amelyről az elkövetés idején nem tudhattak, ami ezáltal visszamenőleges törvénykezéssé válik. A törvényjavaslat egy sor kapcsolódó tényállást felsorol, amely alapján a listára lehet kerülni, függetlenül attól, mikor követték el a cselekményt.”

Az idézet értelmezésében egy kis segítséget nyújtok. A 444 szerint azért nem helyes a listázás, mert a pedofil bűnözők a korábban elkövetett cselekedeteikért is felkerülhetnek a listára – ami egyébként teljesen nyilvánvaló, hiszen nem az a cél, hogy az innentől gyermekeket szexuálisan bántalmazó ragadozók legyenek megismerhetők, hanem bárki, aki korábban vagy a jövőben ilyen bűncselekményt követett vagy követ el. A balliberális lap azonban azon a véleményen van, hogy a bűnelkövetés pillanatában nem tudtak arról, hogy a jövőben hasonló lista lesz, ezért igazságtalan a pedofilokkal szemben az eljárás.

Mikor jutunk el oda, hogy a balliberálisok egyszer végre az áldozatok érdekeit a bűnözők érdekei elé helyezzék?

Az írás végéről természetesen nem maradhatott ki a kultúrharcos hőbörgés sem. A szerzők ugyanis sérelmezik, hogy a pedofilellenes törvénycsomag részeként a családvédelmi törvényt is módosítani szeretné a kormány. Ebbe az alaptörvényhez hasonlóan bekerülne, hogy „az anya nő, az apa férfi”. A 444 szerint ez remek példa arra, hogy a kormánypártok „átpolitizálják” a javaslatot.

Kommentelők a pedofilok pártján

Természetesen nem lepődik meg azon az ember, ha a 444 kommentszekciójában nem a magaskultúra jön vele szembe, de amit a cikk alatt műveltek a balliberális lap olvasói, arra nincsenek szavak. Meg kell jegyezni, hogy voltak többen, akik egyetértenek a javaslattal, és poltikai hovatartozástól függetlenül azon a véleményen helyezkednek el, hogy a gyermekek védelme elsődleges fontosságú, és politikai szekértáborokon felül álló kérdés. Mások azonban nem, hogy nem értenek egyet a javaslattal, de egyenesen védelmükbe veszik a pedofil szexuális ragadozókat.

Az alábbi hozzászóló például egy jóízű magyarozással indította a napját:

pedofil 444 komment 1

Forrás: 444 Facebook-oldal

Egy másik kommentelő egyből a „szegény” szexuális ragadozók védelmére kelt, kifejezve álláspontját, mely szerint a hasonló listák egyedül azt az eredményt érik el, hogy az állampolgárok bántalmazni fogják a pedofilokat. Áldozatként tünteti fel azt, aki másoknak az életét tette tönkre:

pedofil 444 komment 2

Forrás: 444 Facebook-oldal

Természetesen a már megszokott kereszténygyalázás sem maradhatott el. A hamis, ámde széles körben elterjedt balliberális állítás szerint ugyebár a papok en bloc pedofilok. A témáról egyébként nemrégen a Mandiner készített interjút, ebből készült szemlénket itt olvashatják. A hozzászóló nem csak, hogy lepedofilozza a papokat, de még a házasság szentségére is „humoros” megjegyzéseket tesz:

pedofil 444 komment 3

Forrás: 444 Facebook-oldal

Nyugaton balliberális és neomarxista körökben már egy ideje tart a pedofília normálisként való feltüntetése, hiszen véleményük szerint ez ugyanúgy egy szexuális orientáció, mint például a homoszexualitás. A folyamatok elindultak, és nem lepődnénk meg, ha néhány év múlva azzal rukkolnának elő a szélsőbaloldali aktivisták, hogy beleegyezéses alapon legálissá kéne tenni a gyermekekkel való közösülést. Hiszen ma már egy 5 éves gyermeknek joga van eldönteni, hogy transznemű akar lenni vagy sem, innen pedig már csak egy apró lépés a pedofília legalizálása is. Magyarországon szerencsére itt még nem tartunk, azonban egyértelműen jelen van a folyamatos érzékenyítés, a lépésről lépésre haladás ez ügyben.

Köszönjük, de mi ebből nem kérünk.

Pedofilellenes törvénycsomaggal szigorítják a Büntető Törvénykönyvet

A pedofil ember nem elmebeteg, tiszta tudattal követi el a bűnt

Mi a teendő a pedofília ellen?

Kiemelt képünk forrása: 444 Facebook-oldal

Iratkozzon fel hírlevelünkre