Már az iskolásokat sem hagyja békén az abortuszklinika-hálózat

Az állami iskolarendszerbe is betette a lábát Amerika legnagyobb abortuszklinika-hálózta, a Planned Parenthood. Ideológiájukat természetesen szépen becsomagolva, minden feltűnés nélkül viszik be a védtelen gyerekek közé.

„A Planned Parenthood hazudik neked.” (Fotó: Lifenews.com)

Tudta, hogy a Planned Parenthood, az ország legnagyobb abortuszszolgáltatója behatolt az állami iskolarendszerbe? – tette fel a kérdést cikkében a Lifenews.com. Az életvédő oldal felhívta a figyelmet arra, hogy az abortuszklinika-hálózat „a maga alattomos és elbűvölő módján, fátyolos nyelvezet használva”

meggyőzte az iskolák vezetőit, hogy fontos segítséget nyújthatnak diákjaiknak.

Ez a hír pedig éppen összecseng azzal, amit Abby Johnson, a Plannet Parethood egyik intézményének volt igazgatója – ma megtért életvédő aktivista –  nyilatkozott lapunknak: a Planned Parenthood valódi célja amellett, hogy abortuszokat adjanak el az, hogy kineveljék a következő generációt, leendő ügyfeleiket, akik a szüleik helyett gondolkodás nélkül hozzájuk fordulnak majd, ha segítségre lesz szükségük.

A Lifenews cikkében most ugyanerre a problémára igyekszik felhívni a figyelmet. Először persze csak eléjük állítanak például egy Disney-hercegnőt, akinek abortusza volt, és ezzel el is ültetik a magvakat a gyerekek fejében és lelkében. Így, ha tinédzserként teherbe esnek, nem a szüleiktől kérnek majd segítséget, hanem a tudatukban „kedves segítőként” megmaradt Planned Parenthoodhoz fordulnak.

A lap beszámol egy konkrét esetről is: New Yorkban a Clarence Central School District egészségügyi igazgatója felkérte a Planned Parenthoodot, hogy tartson előadást a középiskolásoknak szolgáltatásairól. Egy ottani diák kétségbeesett szülei keresték fel a lapot. A Lifenews arra hívta fel cikkében a szülők figyelmét, hogy joguk van minden iskolai előadás tartalmát megismerni. Mindez sajnos nálunk, Magyarországon is egyre aktuálisabb probléma, hiszen

az LMBTQ- közösségek képviselői és a neoliberális jogvédők gyermekvédelemnek vagy felvilágosító óráknak álcázva előadásaikon egyre intenzívebben terjesztik ideológiájukat.

A lap szerint itt az ideje, hogy az életpárti közösségek összefogjanak, és megvédjék az ártatlan gyerekeket.

 

„A gyermeked megölése soha, semmire nem megoldás!” – Abby Johnson a Vasárnapnak

Abortált csecsemők testrészeit vásárolta meg az amerikai gyógyszerügyi hivatal

Biden meghajolt az abortuszpárti aktivisták előtt

(Forrás: Lifenews.com)

Iratkozzon fel hírlevelünkre