Irgalommal oltakoztam

Az oltás iránti bizalommal teret engedünk az isteni irgalomnak

A megölt magzatoknak mondok köszönetet, akiknek a sejtvonalai hozzájárultak, hogy most éppen ezt a járványt leküzdhessük. Mélységesen igazságtalannak tartom, hogy annak idején eldobta őket az édesanyjuk. Mégis vértanúságuk koronája, hogy a mennyország polgárai lettek, és az isteni irgalomban fürödhetnek örökké. Az ő példájuk arra tanít, hogy újra bízzak ebben az irgalomban.

Oltakoztam

Megkaptam a héten az első oltásomat. Hálás voltam érte. Nem válogattam, elfogadtam a bizalom jegyében. Tudom, hogy a jelenlegi helyzetben nem segíthetek mással, hogy az életünkbe újra visszatérhessen az ölelés. Azt azért mindenképpen éreztem, hogy van egy kisebb fajta küzdelem a testemben, de ez így van jól. Én nyertem. Köszönet és hála az orvosoknak, akik tudásukat az élet szolgálatába állították.

Aztán bevillant, hogy másnak is köszönetet kellene mondanom. Egy-két kivétellel szinte mindegyik oltás tesztelésének vagy elkészítésének, de sok kozmetikai terméknek, élelmiszernek köze van ahhoz a tudomásom szerint két-három gyermekhez, akiket az életük magzati periódusában egyáltalán nem kérdeztek meg arról, hogy akarnak-e élni vagy sem.

Édesanyjuk lemondott róluk, ezzel hozzájárultak a halálukhoz. Áldozatok és vértanúk ők. Az irgalom szentélyében pusztították el őket. A héber nyelvben az anyaméh kifejezésére az irgalom szót használják. A magzati létük feltétlen bizalmával készültek földi életükre. Az irgalom védő burka azonban az irgalmatlanság bűntényének színhelye lett.

Az abortált gyermekek a mennyből imádkoznak értünk

Köszönet a vértanúknak

Az egyház hite szerint a mennyország biztos állampolgárai lettek. Vagyis élnek. Ezért én most őket szólítom meg, hogy elmondjam nekik, hogy mennyire igazságtalannak találom a megölésüket. De szellemi szinten, hálából át is akarom őket ölelni, mert vértanúságukkal sok ezer és millió ember életéhez járultak hozzá. Az enyémhez is és a tiédhez is.

Az oltást beadó orvos arra buzdított, hogy mondjam el mindenkinek, hogy mennyire fontos, hogy éljenek az oltakozás lehetőségével. Sokan bizalmatlanok. Másoknak ki tudja, milyen önös érdekük diktálja, hogy oltásellenesekké váljanak.

Az irgalom és a bizalom azonban kéz a kézben járnak. Az anyaméhben a kicsi ember feltétlenül bízik az édesanyjában. Szörnyű, hogy a második világháború áldozatainál hatalmasabb tömegek élnek meg mégis ezen a téren csalódást. Felelős magatartásunkkal legyünk a bizalom nagykövetei a környezetünkben, hogy a járvány leküzdésében megtapasztalhassuk az irgalom csodáját. Kicsit talán minimális elégtételt gyakorolva azokért a meggyilkolt életekért, akiktől az emberiség irgalmatlanul elrabolta a bizalom tisztaságát.

Gável András

 

 

A születés és feltámadás az irgalom csodái

Nem indokolt a vakcinák között válogatnunk erkölcsi szempontból

Ha anyám nem harcol értem, kidobnak, mint selejtet – Gável András a Vasárnapnak

Iratkozzon fel hírlevelünkre