Mint a tavalyi hó, úgy tűnt el a DK oltásellenes petíciója

Így, hogy már Gyurcsány Ferenc is beoltatta magát, védhetetlenné vált a baloldali párt online aláírásgyűjtése.

Üres oldal fogadja azokat, akik a peticio.dkp.hu oldalra tévednek – szúrta ki a 888.hu. Az ügy pikantériája, hogy Gyurcsányék a közvélemény előzetes tájékoztatása nélkül,

suttyomban tették elérhetetlenné a keleti vakcinák beadatása ellen indított online petíciójukat.

Mint ismert, a Demokratikus Koalíció még január közepén kezdett el aláírásokat gyűjteni azért, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

A petíciót januárban a Gyurcsány-párt azon két politikusa, Gyűrüs Károly és Penz András is megosztotta a Facebookon (a bejegyzések már nem elérhetők, de a képernyőfotók nem hazudnak), akik március végén koronavírus-fertőzésben haltak meg.

forrás: Facebook

forrás: Facebook

Gyűrüs Károly kapcsán ráadásul felmerül a gyanú, hogy attól a Dobrev Klárától kaphatta el a fertőzést, aki a járvány harmadik hullámában távolságtartás és maszk viselése nélkül járta az országot (Gyűrüssel Tatán találkozott). 

Penz András esete pedig azért érdekes, mert a közösségi oldalán március 2-án azt írta, hogy nincs beoltva, a felesége viszont már megkapta a vakcinát, ráadásul éppen a kínait. Ez alapján akár az is feltételezhető, hogy a DK politikusa – kitartva Gyurcsány Ferenc kínai vakcinát kritizáló álláspontja mellett –

elutasította az oltást, ami megmenthette volna az életét.

A Demokratikus Koalíció oltásellenes petíciója azután vált teljesen hiteltelenné, hogy Gyurcsány Ferenc is felvette a vakcinát.

Két DK-s politikus talán még élne, ha nem hiszi el Gyurcsány oltásellenes hazugságait

Téged lebeszélnek, de magukat beoltják

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre