Az Eucharist és Mező Misi húsvéti koncertet ad

Az Eucharist és Mező Misi húsvéti koncertje az Akusztik színpadán

Ahogyan az emmauszi tanítványok sem tudták magukban tartani a feltámadottal való találkozásuk miatt érzett örömüket, úgy az Eucharist csapata, Mező Misivel kiegészülve, dalokba öntve meséli el a Petőfi TV Akusztik színpadán, mi változott meg az életükben, miután találkoztak Jézus Krisztussal. Az Eucharist Akusztik április 4-én 22 órakor a Petőfi Rádióban lesz hallható, április 5-én, húsvéthétfőn pedig 22.10-től az M2 Petőfi TV-n lesz látható. Érdemes bekapcsolódni, hiszen a zenekar eddig nem hallott, legújabb dalai közül is hallhatunk néhányat, valamint Malek Andrea vendégként gazdagítja a dicsőítő dalok egyórás összeállítását.

A húsvéti ünnep a kereszténység központi eseménye. Ekkor sok hívő Jézus Krisztus megváltó keresztáldozatát és feltámadását ünnepli szerte a világban. Az Eucharist zenekar, Gável András és Gável Gellért testvér- és szerzőpáros dalai ezúttal Mező Misi – aki néhány dalban társ-zeneszerzőként is megjelenik – közreműködésével lesznek hallhatók az Akusztik színpadán.

A hitvalló, Istent dicsérő dalok között megtaláljuk Sillye Jenőnek, a hazai keresztény popzenekultúra veterán apostolának „Múlnak az évek” című gyönyörű számát. Az előadók a Magna Cum Laude „Piros az alma” című, a bűnbeesésről és a kísértésről szóló, kvázi bibliai üzenetű énekét is műsorra tűzik.

Az est sztárvendége a Soulistic zenekar énekesnőjeként is megismert Malek Andrea, aki bársonyosan simogató hangjával tökéletesen illeszkedik az akusztikus megszólalásba. Az énekesnő saját megtéréséről és megkeresztelkedéséről is tanúságot tesz.

Így válik teljesen egységessé a finom zeneiséget tükröző produkció húsvéti üzenete. A keresztségben Krisztus megváltói szeretet-tette nyilvánul meg.

Ennek köszönhetően Isten gyermekeivé lett emberek osztják meg velünk, hogy az életük egyedül Istennel lehet kerek és egész. Elmesélik, hogyan találkoztak a „belső szobájukban” azzal a Valakivel, aki végérvényesen megváltoztatta mindennapjaikat.

A hitükről azonban nem pusztán beszélnek. Ahol a szó már kevésnek bizonyul, ott jönnek a dalok. Ezúttal Malek Andi, Mező Misi és az Eucharist tolmácsolásában!

A húsvéti Eucharist Akusztik április 4-én 22 órakor a Petőfi Rádióban lesz hallható, és április 5-én, húsvéthétfőn pedig 22.10-kor az M2 Petőfi TV-n lesz látható!

Boldog húsvétot és tartalmas zenei és lelki töltődést kívánunk!

 

 

 

 

Mező Misi: A zene által ismerje meg Istent minél több ember

A kiemelt kép forrása: Pető Illés

Iratkozzon fel hírlevelünkre