Meghan Markle amerikai elnök szeretne lenni az életrajzírója szerint

Harry herceg felesége, Meghan Markle indulna az amerikai elnöki posztért, de Tom Bower életrajzíró szerint előbb meg kell tanulnia elviselni a kritikát, és kirohanások helyett lehűteni magát.

Ha versenyt indítanának azokban a bizonyos „Na fogd meg a söröm!” szituációkban, bizonyára Meghan Markle állhatna a dobogó legfelső fokára. Egyrészt amerikai színésznőként elcsavarta egy angol herceg fejét, sőt, be is házasodott a tradicionális elveket valló angol királyi családba. Ha mindez még nem lenne elég, újdonsült férjét össze is veszejtette a családjával. Hátat fordítottak a királyi luxusnak, lemondtak az ezzel járó rangokról, és Harryvel Amerikába költöztek, ahol – az egyébként a Black Lives Matter mozgalmat támogató –

Markle keményen dolgozik azért, hogy lejárassa a szerinte rasszista hajlamú királyi családot.

Egyesek szerint megpróbálja eljátszani férje édesanyja, Diana hercegnő szerepét, de ezt egyértelműen nem neki találták ki, és nehezen tudja hozni az áldozat szerepét, hisz senki nem bántotta.

Az egész világot bejárta az ex-királyi pár Oprah Winfrey-nek adott interjúja, melyben súlyos vádakat fogalmaztak meg a királyi családdal szemben. A legtöbben azonban úgy vélik: az ott elhangzottak inkább hazugságok és erős ferdítések voltak annak érdekében, hogy még nagyobb figyelmet kapjanak, és ők tűnjenek fel a szenvedő alanyok szerepében.

Bizonyára kevés filmbe hívják játszani mostanság Meghan Markle-t, az anyai szerep pedig nem elégíti ki, ugyanis most új babérokra tör. Feltehetőleg indul az amerikai elnöki posztért – erről életrajzírója, Tom Bower nyilatkozott a Closer magazinnak, aki arról is beszámolt, hogy Meghannak ehhez előbb meg kell tanulnia kezelni az indulatait, csapatjátékossá kell válnia, és hűséges munkatársak seregét kell felépítenie. Azonban eddig számos munkatársa hagyta faképnél elfogadhatatlan viselkedése miatt. Meghan szerinte egyébként minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre egy erős politikai jelöltnek szüksége lehet: lendületes, van önbizalma, meggyőzőereje, és kiváló a beszédkészsége. Mint fogalmazott, ha ő valamit el akar érni, azt el is éri.

Ha eljutna a Fehér Házba, Meghan lenne az első női amerikai elnök, és Barack Obama után az Ovális Iroda második nem fehérbőrű vezetője. Tom Bower azt vizionálja, hogy eljöhet az a nap, amikor Meghan az Egyesült Királyságba látogat, és leül teázni Erzsébet királynővel. Hát, ahogy ezt az ambiciózus hölgyet megismertük, talán nem is lepődünk majd meg…

Forrás: Dailymail.co.uk

Iratkozzon fel hírlevelünkre