Folytatják a nyomulást: a mesekönyv után érkezik a leszbikus websorozat

Újabb liberális érzékenyítéssel rukkol elő az első magyar lmbtq-mesekönyvről hírhedtté vált Labrisz Leszbikus Egyesület: érkezik az első magyar leszbikus websorozat. Liberális támadás a normák ellen X+1. rész.

Az első magyar LMBTQ-mesekönyv megjelentetése után újabb projekttel állt elő a Labrisz Leszbikus Egyesület – írta meg vasárnap a Magyar Nemzet online kiadása. Mint cikkükből kiderül, a nagy felháborodást kiváltó Meseország mindenkié című lmbtq-mesekönyv után a liberális szervezet folytatja provokatív tevékenységét, amelynek keretében bemutatja Magyarország első leszbikus websorozatát.

A kezdeményezés hatrészes produkciót takar, a végső céljuk pedig – állítólag -, hogy a járványügyi korlátozások idején is segítsék a párkeresést. A kisfilmek persze propagandaanyagok: lmbtq-társkereső felületeket reklámoznak és a hagyományos családmodellel szemben határozzák meg két nő boldogságának titkát. 

A Magyar Nemzet úgy tudja, a sorozat bemutatása tavasszal esedékes, az utómunkákhoz az egyesület támogatóitól kér anyagi áldozatokat. 

Korábban a Vasárnap felületein is sok szó esett az egyesület nagy botrányt okozó őszi kiadványáról. Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató lapunknak nyilatkozva arra hívta fel a figyelmet: ami érzékenyítés címén zajlik, valójában durva beavatkozás, irányítás. „Az ember alapkísértése, hogy más akar lenni, mint ami. Ezzel szemben mi azt valljuk, hogy légy az, aki vagy, és boldog leszel” – fogalmazott a szakember. Hozzátette:

„a teremtés nagy rendjével harmóniában lenni nem szégyen, nem megkérdőjelezendő, hanem a teljes emberré válás kiváló útja”. 

Novemberben a kormány nevében Varga Judit miniszter vette át az Emberi Méltóság Központ által indított petíciót, amelyhez 33 ezer értékvédő csatlakozott aláírásával. A szervezet azt kérte a kormányzattól, hogy világos jogszabályok megalkotása révén védjék meg gyermekeinket az LMBTQ-propaganda tartalmaitól.

 

Ami érzékenyítés címén zajlik, valójában durva beavatkozás, irányítás – Pécsi Rita a Vasárnapnak

Jogszabályok védenék a gyerekeket az LMBTQ-tartalmaktól: átadták a petíciót a kormánynak

 

Kiemelt képünk illusztráció.

Iratkozzon fel hírlevelünkre