Jogszabályok védenék a gyerekeket az LMBTQ-tartalmaktól: átadták a petíciót a kormánynak

A kormány nevében Varga Judit vette át azt a petíciót, amit az Emberi Méltóság Központ indított, s amelyhez 33 ezren csatlakoztak aláírásukkal, kérve: világos jogszabályok védjék meg gyermekeinket az LMBTQ-propaganda tartalmaitól.

Csütörtök délelőtt, az Igazságügyi Minisztérium épületében Varga Judit miniszter vette át azt a 33 ezer aláírást tartalmazó petíciót, amelyet az Emberi Méltóság Központ indított útjára, kérve: világos jogszabályok védjék meg gyermekeinket az LMBTQ-lobbi által propagandaszerűen terjesztett tartalmaktól, melyeket immáron az iskolákba és óvodákba is el akarnak juttatni. 

A kezdeményezők korábban arra hívták fel a figyelmet, hogy bár rengeteg magyar szülő szeretné megóvni gyermekét az LMBTQ-tartalmaktól, a lobbihoz tartozó csoportok a szülőket megkerülve, különféle kiadványokon, valamint óvodai és iskolai programokon keresztül igyekeznek eljuttatni a gyermekekhez gondolatiságukat.

Hangsúlyozták: a jelenség alól Magyarország sem kivétel.

A kormánynak és az Országgyűlésnek címzett petícióban azonnali és világos jogi lépéseket sürgetnek, azt kérve, erősítsék meg a szülői jogokat, és biztosítsák, hogy a szülők háta mögött ne érhessék el a gyerekeket a felnőtt-LMBTQ tartalmak a magyarországi oktatási intézményekben.

Az Emberi Méltóság Központ vezetője, Frivaldszky Edit a Vasárnap.hu-nak a találkozót követően telefonon nyilatkozva úgy fogalmazott: a miniszter asszony biztató és támogató volt az aláírások kapcsán, és biztosított minket arról, hogy az aláírásokkal együtt megkapta a 33 ezer ember komoly üzenetét is. 

A miniszter támogatta a családvédelemmel foglalkozó szervezetek együttműködését – tette hozzá Frivaldszky Edit. 

 

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásaink: 

Ami érzékenyítés címén zajlik, valójában durva beavatkozás, irányítás – Pécsi Rita a Vasárnapnak

Bese Gergő: Az LMBTQ-mesekönyv tudatos támadás a gyerekek ellen

Kiemelt képünk forrása: Emberi Méltóság Központ

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre