Pintér Béla már hozzájutott a különleges vakcinához!

A koronavírus-járvány elleni védekezés a reményteljes szakaszához közelít. Idősek és fiatalok egyaránt arra várakoznak, hogy a fertőzés mihamarabb leküzdhető lehessen. Jó lenne már újra levenni a maszkokat, látni egymás arcát és mosolyát. Mennyivel felemelőbb volna hangtompító nélkül énekelni vagy koncertekre járni! Szívesen megtapasztalnánk már, hogy nem vagyunk egyedül: összetartozunk. Vágyakozunk az életre. Noha az orvosi védőoltás még nem érkezett meg, Pintér Béla keresztény dalszerző és előadó ismerni véli azt a szérumot, amely döntő változást eredményezhet az életünkben. Feltehetőleg mind a két fajta vakcinára szükségünk lesz. A dicsőítő zenész írását teljes terjedelmében közöljük.

…ó, ió, ció, injekció!

Hurrá! Itt van, megjött végre! Komolyan mondom, már minden bajom volt. Egy ideje már számoltam a napokat, de megérte várni rá. Végre elérhető az oltóanyag mindenki számára! Nem azért mondom, de vannak kapcsolataim egészen magas körökben, és az a helyzet, hogy ezen kapcsolatok révén

én is hozzájutottam a vakcinához, és végre én is be vagyok oltva!

Igen, nem titkolom többé, maximálisan oltás párti vagyok! Védettségem van, mely az egész életemre kihat. Az oltóanyag tökéletesre lett fejlesztve, bár az igaz, hogy vannak mellékhatásai. De a csuda bánja. Állítólag átstrukturálja a szívet, és a napjaim számát oly mértékben növeli meg, hogy értelmetlenné válik azok számolása. Tudom-tudom, karantén van, és még nem látjuk a végét. Van akinek 70 év, másoknak esetleg 80. ( a nagymamám már 92 éve van karanténban) De egyszer vége lesz a bezártságnak!

Amióta be vagyok oltva, azóta elsősorban nem az érdekel, hogy a karantén-időmet tegyem minél komfortosabbá. Én már a szabadulásra gyúrok! Juhuuu! Nem lesz maszk, nem lesz idősáv, hiszen idő sem lesz, nem lesz betegség, nem lesz sírás…

A vakcina fejlesztője él-hal az emberiségért. (Szó szerint!) Ő pontosan ismeri minden ember hajszál-számát, Ő maga az Erő, a Szeretet, az Élet, ezért úgy döntött, nem adja alább, kiteszi érted a lelkét, hogy beléd olthassa azt! Micsoda „hatóanyag”.

A jó öreg Ezékiel, a KOT (Különleges Operatív Törzs) szóvivője, továbbítva megbízója szavait, elmondta: „Új szívet adok nektek, és új lelket oltok belétek, kiveszem testetekből a kőszívet, és hússzívet adok nektek. Az én lelkemet oltom belétek (!) és gondoskodom róla, hogy parancsolataim szerint éljetek…” (Ezékiel könyve 36. fejezet) A szóvivő hozzátette: Kőszívű emberek fiai, itt a soha vissza nem térő alkalom. A hússzív teremtő oltás-kampány még tart.

Lehet ÉLNI a lehetőséggel! S mivel a vakcina fejlesztőjének semmilyen üzleti érdeke nem fűződik az oltáshoz, ezért az teljesen ingyenes, ráadásul sorban állás nélkül, akár most azonnal megkapható.

Ha eddig még nem tetted volna, oltasd be magad az Élettel!

Forrás: Pintér Béla blogja

 

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásaink:

Pintér Béla: Isten megtalálja a lelkünk hullámhosszát!

Minden időmet Istennel töltöm – Pintér Béla a Vasárnapnak

Kiemelt képünk forrása: Vasárnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre