Lefejezés a nizzai templomban – ’sakkor mivan?!

Mivé lettél, Európa? Hajladozó nádszál lettél, Európa? Mindegy már, hogy merről fúj a szél? Egy semmi lettél. Mert ha bármi mellett is kiállnál, akkor valami lennél. Akkor legalább mondhatnám rád azt, hogy jellemtelen vagy.

Szintet lépett Európában a keresztények elleni hadjárat. Most már nem csak indirekt módon, mindenféle életellenes propagandák meg David Attenborough-k formájában lázítanak az élet méltó fennmaradását egyedüliként képviselni tudó konzervatív értékek ellen –

felfoghatatlanul közel jött hozzánk az emberéleteket követelő keresztényüldözés.

Nem újdonság ez, hiszen – akár hiszed, kedves Olvasó, akár nem – a keresztényeket száz- és ezerszámra gyilkolják a világban, még akkor is, ha erről te, a mi védett kis Magyarországunkon nem hallottál semmit.

Hogy miért gyilkolják őket? Csak úgy. Mert ők kiállnak a hitükért, felvállalják és főként élik azt. Ez pedig az olyan diktatúráknak, mint mondjuk a kommunizmus (lásd: Kína), vagy az olyan hódító vallásoknak, mint az iszlám (lásd: fél Afrika és nagyrészt a Közel-Kelet), nincsen ínyére.

Miközben a különféle NGO-k pénzén fenntartanak egy olyan rendszert – benne a számtalan „én csak emberéleteket mentek” típusú tengerészfiúkkal és -leányokkal meg az ő mentőcsónakjaikkal –, amely táptalajt ad a nemzetközi, szervezett embercsempészetnek, ráadásul Európa fősodratú politikája támogatását élvezve, mert Wilkommenpolitik stb. – szóval aközben csodálkozunk, ha Budapesten felgyújtanak egy-két templomot, és némelyikben még le is fejeznek valakit.

Ja, bocs. Budapesten nem – kösz, kerítés!

Franciaországban viszont már nem ilyen rózsás a helyzet. Mert Allah nagy – ezt már tudjuk –, és mivel ezt a kijelentést meg is kell pecsételni, nem lehet csak úgy a levegőbe mondogatni, elkezdték a francia templomokban is halomra ölni az embereket. Nem sok, nem az összes muszlim, csak néhány terrorista. De hogy különbözteted meg őket? A határon, ha meg is kérdezik őket, tuti nem azt mondják: „Jöttemheló, úgy megölnék néhány keresztényt!”

Nem tudom, mi lenne a jó megoldás. Az biztos nem, ha az összes muszlimot kirakjuk Európából, mondván, mi voltunk itt előbb, keresztény Európa, satöbbi. Ennyi erővel lassan a keresztényeket is elküldhetnék innen (de hova? Betlehembe?), mert már mi vagyunk kisebbségben. Aztán, ha az érzékenyített újliberális tömegek két generáció múlva, szépen egymás után kihalnak, majd maximum visszajövünk. 

Ha már a gyerekeinket nem féltjük attól, hogy drag queenek érzékenyítsék őket mindenféle kiscsoportos foglalkozásokon, legyünk már egy picit érzékenyebbek az igazán húsba vágó dolgok iránt is… Például akkor, ha katolikusokat ölnek meg iszlamisták egy szentmisén.

 

Varga Gergő Zoltán

A szerző további cikkei ide kattintva olvashatók.

 

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásunk:

Terrortámadás: három embert megöltek egy nizzai templomban

Agyonlőtt a francia rendőrség egy lőfegyverrel fenyegetőző férfit

 

Kiemelt képünk forrása: Colonel Ted Campbell blog. A fotó egy kabuli tüntetésen készült. (Képünk illusztráció)

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!