A Szikra Klubban több tucat koncert vár ránk

A Szikra Klub – saját bavallása szerint – a magyar keresztény könnyűzenei élet legaktívabb fóruma. A Szikra Klub egy pezsgő életű, összetartó közösség, amelyben a tagok minden nap közösségben lehetnek kedvenc zenészeikkel és egymással. A klubtagokat exkluzív koncertfilmek, interjúk, elemzések, kulisszatitkok és rengeteg bónusztartalom várja. Minőségi zene minőségi társaságban!

Ha belegondolunk abba, hogy egy élő koncertért mekkora anyagi áldozatot hozunk meg szívesen, szinte teljesen elenyésző az a „tagdíj”, amelynek befizetése révén bebocsátást nyerhetünk a keresztény könnyűzene legszínvonalasabb online koncertjeire.

A belépéssel befizetett anyagi hozzájárulások egyenesen ahhoz a produkcióhoz érkeznek el, amelynek szánni akarjuk. Így közvetlenül is támogathatjuk kedvenc zenekarunkat, hogy újabb felvételeket készíthessen, ennek köszönhetően pedig egy következő félévi koncertélmény is születhet. Ettől függetlenül az összes Szikra koncertet élvezhetjük az adott félévben.

A tagsági díjjal támogathatjuk például az Andelic Jonathant, a Bolyki Tamás quartettet, a The Sign-t, a felvidéki Crux-ot, Fóris Ritát, az Eucharist Mező Misivel kiegészült csapatát, Malek Andreát, Kübler Danit a Keresztkérdésből, Pajor Tamást és az Amen-t, Szabó Balázst, a Szomszédok zenekart és másokat.

A Szikra Klub tagsági díja fél évre 7.800 Ft. Ez a 2020. július 1. – 2020. december 31. közötti időszakra szól. A fél év alatt (december 31-ig) bármikor beléphetünk a klubba, a tagsági díj 7.800 Ft lesz, ezért az összegért az összes koncertfilmet és exkluzív tartalmat megnézhetjük.

Érdemes tehát mihamarabb csatlakozni a keresztény zene fellegvárához, hogy megannyi magas színvonalú és páratlan koncertélményben lehessen részünk – jóllehet jelenleg csak odahaza a fotelünkben ülve, és abból felugrálva. Találkozzunk a kedvenc zenekarainkkal és egymással a Szikra Klub keresztény koncertjein!

Iratkozzon fel hírlevelünkre