Négy helyszínen várja a híveket a Budapesti Városmissziós Napok

A Szent Gellért templomban, a Magyar Szentek Templomában, a Szent József templomban és a Lehel téri Szent Margit templomban kerül sor október 26-tól kezdődően a Budapesti Városmissziós Napokra.

„Az Úr közel” címmel rendezik meg a soron következő Budapesti Városmissziós Napokat a főváros négy helyszínén. A Magyar Városmissziós Szövetség szervezésében megvalósuló rendezvénysorozat első állomására október 26-án, a Szent Gellért templomban kerül sor 19 órai kezdettel. A regisztrációhoz kötött dicsőítő szentségimádás és közbenjáró imaest szervezője a Cor et Lumen Christi Magyarország – a részvételi szándékot a szervezet Facebook-oldalán lehet jelezni.

A Magyar Szentek Templomában október 27-én 19 órától várják a híveket dicsőítő és közbenjáró imaestre. Vendég: Szeverényi János evangélikus missziós lelkész. A részvétel regisztrációhoz kötött: részletek az Őrtüzek Imádság Háza Budapest Facebook-oldalán.

A városmissziós napok október 30-án a Szent József templom 17 órai szentmiséjét követően a missziós menettel folytatódik. A menet a Szent István Bazilikánál ér véget. Mivel ez szabadtéri rendezvény, így regisztrációra nincs szükség. Mécsest mindenki vigyen magával!

Október 31-én pedig „Holy Win – Mondjunk IGENT Krisztusra Halloween idején” elnevezéssel 24 órás dicsőítő szentségimádás lesz a Lehel téri Szent Margit templomban, több katolikus közösség szolgálatával. 

Az eseménysorozatról bővebb információ itt érhető el.

 

Kiemelt képünk forrása: Facebook/Városmisszió