Dögös dicsőítő rock and roll az apácáktól

A dél-amerikai Siervas együttes csupa apácából áll, akik habitusban tolják az Istent dicsőítő rock and rollt. Minőségi zene örök tartalommal. Dallamos számaikkal egészen a fiatalok és az idősek szívéig viszik az evangélium örömhírét. Dús vokál, minden szinten tökéletes hangszerelés és a mindehhez párosuló, a szolgálatukra jellemző alázat. Az „Isten tervének szolgálói” apácarend tagjaiból álló együttes megszentelt életű tagjai nem ijednek meg a könnyűzenei stílusra jellemző zenei eszközök hiteles alkalmazásától. A „fátyolos csapat” a Szentatya jelenlétében a panamai ifjúsági világtalálkozón – az egyház fiatalon dobogó szívében is – koncertet adott 2019-ben.

A nyolc különböző országból érkező 11 nővér „Hoy Despierto” című pörgős száma Isten minden élethelyzetben boldogító jelenlétéről szól, akinek szépsége a legkisebb, talán számtalanszor ismétlődő, megszokott dolgokban is felfedezhető. Milyen hitelesen hangzik ez az üzenet azok szájából és torkából, akik arra áldozták az életüket, hogy a legszegényebbeket és a szenvedőket szolgálva és felkarolva lássák meg Jézus Krisztust.

„Felébredek, Uram, a te jelenlétedre. Jövök, és kinyitom neked az ajtót. Köszönöm, hogy a barátom vagy, és az is akarsz maradni mindig – éneklik meg a találkozást Istennel a nővérek, akik szeretnék felismerni a bekopogtató koldus személyében Isten hozzánk közeledő szeretetét.

Hallgassuk-nézzük meg közösen a nemzetközileg is ismert dél-amerikai csapat videoklipjét, teljünk el a felismerés bizonyosságával: Isten mindig jelen van az életünkben. Az Ő arca minden helyzetben felfedezhető!

Kapcsolódó, olvasására ajánlott írásunk:

Cristina nővér, a The Voice korábbi győztese Magyarországra látogat

Kiemelt képünk forrása: Siervas Facebook oldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre