Tüntetésre hívnak az LMBTQ-mesekönyv ellen

Tüntetésre hív öt civil szervezet a közelmúltban megjelent Meseország mindenkié című érzékenyítő mesekönyv miatt október 8-án csütörtökön. A tiltakozók hangsúlyozzák: az LMBTQ-lobbi által tett lépés komoly probléma a társadalom számára.

„Nem nemes jellemet építő mese, nem irodalom, hanem súlyos, mentális nemtelenítést eredményező, politikai hatalomváltást előkészítő propagandairat az, amit az Írók Boltja, a Pagony Könyvesbolt, a Líra, a Massolit Könyvesbolt és a Book24 mesekönyvbe borítékolt méregkészítménye szolgál” – olvasható a civil szervezetek által kiadott közleményben, melyben tiltakozásra hívnak az Írók Boltja elé az első magyar nyelvű LMBTQ-mesekönyv megjelenése miatt.

Az Alfa Szövetség, az Anya-Ország Alapítvány, a Magyar Újságírók Közössége, a Magyar Nemzeti Írószövetség és a Magyar Szülők Országos Egyesülete október 8-án, csütörtökön 15 órától tiltakozik a homoszexuális lobbi legújabb akciója ellen Budapesten, az Andrássy út 45. előtt. 

Mint írják, rendezvényükön tanúságot tesznek a férfi és nő szerelme mellett egy „olyan korban, amikor nemzeti egészségünket a gender áramlattal jelentkező új ordas eszme zsarnoksága fenyegeti”. A szervezők leszögezik: az efféle könyv súlyosan sérti a magyar írókat és szülőket, aláássa a védelmünkre szoruló, legkisebb gyermekek mentális egészségét, rombolása pedig egész létünket megkérdőjelezi.

„Felkérjük az összes magyar szülőt és minden alkotóművész honfitársunkat, hogy túlélésünk érdekében szálljanak szembe a nemzet közjavát a koronavírusnál is hevesebben romboló gender-jelenségekkel. Törvényhozóinkat bátorítjuk, hogy választói kérésünknek eleget téve minden törvényes eszközökkel védjék családjainkat a gender-irányzatok európai és magyar keresztényüldözése ellen” – olvasható a szervezők közleményében. 

 

Vasárnap.hu

Kapcsolódó írásaink:

Az Óperenciás genderen is túl? V-nap különkiadás Schittl Eszterrel és Rétvári Bencével

Óriási összefogás: már 70 ezren tiltakoznak az LMBTQ-mesekönyv ellen

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre